Sarka Kata dekoltázsra edzett és meg is mutatta az eredményt

mell Sarka Kata dekoltázs Hajdú Péter edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába mutattuk meg nektek már számtalanszor Kata dekoltázsát, az edzőteremből posztolt képe mellett nem tudtunk elmenni szó nélkül.

Nemrég egy fotózás kedvéért öltöztették Sarka Katát komoly üzletasszonynak, de így sem tudták elrejteni tökéletes alakját. Az elegánsból Kata most sportosra váltott, és megmutatta, hogy edzés közben is lehet szexi egy nő, ezért két súlyzózás között dobott egy dekoltázsvillantó szelfit.

Forrás: Facebook/Kata Sarka

Így edz egy bombanő:

Forrás: Facebook/Kata Sarka

Feszes cicik hetek alatt

A Life.hu-n is olvashattál már hatékony mellizomgyakorlatokról. ITT bemutattuk a kedvenceinket, ITT pedig olyanokról írtunk, amiket otthon, eszköz nélkül is simán végezhetsz!

Edzés combra, popsira, mellizomra - készülj a nyárra páros gyakorlatokkal!http://www.life.hu/ez-zsir/20150317-crosstrening-edzes-balogh-zsolt-crosstrening-oktatoval-paros-labdas-gyakorlatok.htmlEgyedül edzeni nagyon jó, hiszen csak magadra kell figyelned, ám néha feldobja a rutint a páros edzés is. Akár a barátnőddel, akár a pároddal állsz neki az edzésnek, a következő 4 gyakorlatot bátran végezhetitek, mindössze egy medicinlabda kell hozzá. Ez Zsír!ThinkstockTökéletes test, kőkemény edzések - Füzi Krisztina fitneszmodell tippjeihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150315-edzes-es-eletmod-fuzi-krisztina-fitneszmodell-tippjei.htmlKriszta két éve azért látogatott el az edzőterembe, hogy formába hozza magát, ám beszippantotta a fitneszmodellek világa. Életmódjáról faggattuk a csinos fiatal lányt.Ez Zsír!OrigoLehet még sokkal hatékonyabb a fogyás - 6 jó tanács edzés utánrahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150303-6-jo-tanacs-edzes-utanra-ezekre-erdemes-figyelni.htmlHa aktívan sportolsz, és fontos számodra, hogy jó formában legyél, akkor egészen biztosan a táplálkozásra is odafigyelsz. Nem mindegy például, mikor és mit eszel az edzés után, ahogy az sem, hogy ha fogyni szeretnél. A következő 6 szabályt érdemes észben tartanod! Ez Zsír!ThinkstockTónusos combok, feszes cicik - 3 gyakorlat, amivel formába hozhatod magad nyárra!http://www.life.hu/ez-zsir/20150313-crosstrening-edzes-balogh-zsolt-crosstrening-oktatoval-comb-es-mellizom-edzes.htmlSzeretem a pofonegyszerűen végrehajtható gyakorlatokat, amik a mélyizmokat is tónusossá teszik. Most mutatok 3 olyat, amit érdemes bevetned a bikiniszezonra való felkészülésben!Ez Zsír!OrigoFeszes cicik néhány hét alatt - crosstréning-gyakorlatok mellizomrahttp://www.life.hu/ez-zsir/20140916-crosstrening-edzes-balogh-zsolt-crosstrening-oktatoval-edzes-mellizomra.htmlTévhit, hogy a mellizomgyakorlatoktól kisebb lesz a kebelméret. Fontos, hogy erre a területre is rendszeresen eddz, mert ettől válik feszessé és formássá a mell. Balogh Zsolt crosstréningoktató segítségével a héten mellizomra dolgoztunk.Ez Zsír!--40 felett is az edzés az élete - Így hozza magát csúcsformába Palecián Judithttp://www.life.hu/ez-zsir/20150212-palecian-judit-fitneszmodell-edzesrol-es-etkezesrol-meselt.htmlJudit a tökéletes példa arra, hogy 40 felett is lehet egy nő csúcsformában. De hogy ehhez pontosan mire is van szükség? Erről faggattuk az athletic kategóriában versenyző sportolónőt.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.