Ismét "tökéletes reggelit" posztolt Sarka Kata

Sarka Kata egészség reggeli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban motivációs fotója miatt is háborgott rajongó- és ellenrajongó tábora, de közel sem annyira, mint amennyi kritikát kislánya születésnapi tortái miatt kapott. De Kata nem adja fel...

Később egészséges reggelijével verte ki sokaknál a biztosítékot, de az sem volt elég. Most pedig úgy tűnik, Kata új reggelivel próbálkozik. Íme:

"Tökéletes reggeli" Forrás: Instagram/katasarka

Szétszedik majd Sarka Katát a rajongói a kép után?

Komoly betegsége ellenére is csúcsformában van Mészáros Móni fitneszmodellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150326-meszaros-monika-fitneszmodell-mesel-edzesrol-dietarol-a-betegsegerol.htmlMészáros Mónika nagy túlélő. 18 évesen nagyon komoly autóbalesete volt, később a sípályán törte össze magát, 2013 végén pedig fény derült rákbetegségére. Móni azonban állja a strapát, 2 fia mellett 40 évesen is remek formában van. Kitartásról, edzésről és az elmúlt időszakról faggattuk a fitneszmodellt. Ez Zsír!--Drew Barrymore egy hatalmas erszényes kengurunak érzi magáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150326-drew-barrymore-egy-hatalmas-erszenyes-kengurunak-erzi-magat-a-terhesseg-utani-pluszkilok-miatt.htmlA színésznő őszintén és humorral beszélt a terhessége után rajta maradt fölöslegről.Ez Zsír!--Kiss Ramóna szigorú böjtöt kezdetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150326-kiss-ramona-az-rtl-klub-baratok-kozt-szinesznoje-szigoru-bojtot-kezdett-nem-eszik-hust-nem-iszik.htmlA Barátok közt Zsófija úgy döntött, eljött a változás ideje és kemény elhatározásra jutott.Ez Zsír!RTLKLUBBelefogyott a szerelembe Delhusa Gjonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150326-delhusa-gjon-enekes-fittebb-mint-valaha-10-kilot-fogyott-elsportolo-43-evvel-fiatalabb-baratnoje.htmlAz énekes bevallotta, 43 évvel fiatalabb párja inspirálta abban, hogy újra formába lendüljön, ezért különleges diétába kezdett és 10 kilót fogyott. Ez Zsír!--Nagyobb bugyiban áll színpadra Sarka Kata, mint a többi versenyzőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150326-sarka-kata-fitneszversenyen-indul-nem-mutat-sokat-a-fenekebol.htmlSarka Kata hamarosan egy fitneszversenyen áll a színpadra. De mégis milyen ruhában? Egy biztos: nem fog sokat mutatni a fenekéből. Ez Zsír!--A fogyás elhanyagolt kulcsa: csodadiéták helyett serkentsd az emésztésed!http://www.life.hu/ez-zsir/20150324-hasznos-tippek-az-emesztorendszerunk-helyreallitasaert.htmlMegfelelő emésztés nélkül nincs sikeres fogyókúra, ezt pedig nem árt észben tartani. Keveset eszel, de mégsem tudod ledobni a pluszkilókat? Gondold át újra, hol lehet a hiba - törekedj arra, hogy az emésztésed megfelelő legyen. Íme néhány hasznos tipp, amik segíthetnek!Ez Zsír!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.