Wellness mindörökké - 10 nő, akit megéri követni az Instagramon

fitnesz wellness egészséges életmód fogyókúra Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az internet világa, pláne az Instagram a mindennapjaid aktív része, ráadásul érdekel az egészséges életmód, a mozgás, a wellness? Szeretsz minden nap valami új receptet, sporttal kapcsolatos dolgot tanulni? A következő 10 nőtől sok trükköt elleshetsz - kövesd őket!

1. Amanda Bisk - az Insta szupersztárja

Az egykori olimpikon rúdugrónál 2011-ben krónikus fáradtság szindrómát diagnosztizáltak, ami hosszan tartó, súlyos fáradtságot jelent. A jóga volt az, ami segített új mederbe terelni az ausztrál sportolónő életét, aki azóta is boldog, sportos, fitt életet él. Jógapózok, egészséges ételek, fitneszgyakorlatok - többnyire ezekről posztol a csinos Amanda.

Itt követheted: https://instagram.com/amandabisk

Forrás: Instagram/amandabisk

2. Amanda Chantal Bacon - az egészséges levek mindentudója

Amanda az LA's Moon Juice alapítója, a holisztikus étkezés abszolút szakértője. Nem csak isteni facsart levek képeit osztja meg követőivel: mindenről posztol, ami egészséges, organikus, természetes.

Itt követheted: https://instagram.com/moonjuiceshop/

Forrás: Instagram/moonjuiceshop

3. Anita Shepherd - a kókusz abszolút rajongója

Anita jól tudja, hogy a kókusz az egyik legegészségesebb gyümölcs, erre pedig egész iparágat épített. A fiatal nő vegán séf, és a brooklyni Anita Coconut Joghurt alapítója, oldalán rendszeresen mutatja meg egészséges és nagyon guszta receptjeit.

Itt követheted: https://instagram.com/electricbluebk/

Forrás: Instagram/electricbluebk

4. Cassey Ho - A pilates sztárja

A pilates egy nagyszerű mozgásforma: tónusossá, feszessé teszi az izmokat és egészségessé a gerincet. Cassey pilatesoktató, aki hamar felismerte a közösségi médiában és a videomegosztókban rejlő előnyöket. Többezer nő rajong érte, és azért, amit csinál.

Itt követheted: https://instagram.com/blogilates/

Forrás: Instagram/blogilates

5. Christy Turlington Burns - a modellmami

A világhírű modell nem az a fajta, aki sosem indul el edzeni, mert anélkül is jól néz ki. Christy igazi energiabomba, imádja az egészséges életmódot, és annak ellenére, hogy édesanya, nem hanyagolja el a saját testét sem. A futás a gyengéje - csak úgy falja a mérföldeket.

Itt követheted: https://instagram.com/cturlington/

Forrás: Instagram/cturlington

6. Corinne Dobbas - aki lelket önt a nőkbe

Dietetikusként és wellness coachként Corinne arra sarkallja a nőket, hogy szeressék jobban a testüket, fogyasszanak egészséges ételeket, tornázzanak, és gondolkodjanak másképp az állandó fogyókúrákról, diétákról.

Itt követheted: https://instagram.com/corinnedobbas/

Forrás: Instagram/corinnedobbas

7. Dana Claudat - a feng shui szakértője

A wellness nem csak a sportról és a salátákról szól - a feng shui is abszolút beletartozik ebbe a témakörbe. Dana pedig az ősi feng shui alapelveit igyekszik beépíteni a mai modern életvitelbe, tippjei stílusosak, inspirálóak és praktikusak.

Itt követheted: https://instagram.com/thetaoofdana/

Forrás: Instagram/thetaoofdana

8. Emily Fletcher - a meditáció lelkes híve

Egy évtizeden át tanult a legjobbaktól Indiában, most pedig arra próbálja megtanítani az embereket, hogyan is építsék be a meditációt a mindennapi életükbe. Nagyon hasznos, amit Emily csinál, már mi is többször írtunk a meditáció jótékony hatásairól. Ezt tényleg érdemes megtanulni!

Itt követheted: https://instagram.com/emilyziva/

Forrás: Instagram/emilyziva

9. Emily Nolan - plus size önbizalom

A csodaszép lánynak modellként volt már 32-es és 42-es mérete is. Bejárta a fél világot, tudja, mennyire fontos a súly, de most már nem akar sovány lenni. Az embereket is arra próbálja ösztönözni, hogy szeressék önmagukat, a pluszkilókkal együtt is. Életmódblogja nagyon népszerű, díjat is nyert vele.

Itt követheted: https://instagram.com/mykindoflife_em

Forrás: Instagram/mykindoflife_em

10. Misty Copeland - a gyönyörű balerina

Emlékeztek még a lányra, aki nemrég alakjával, kisugárzásával elvarázsolta a fél világot és bennünket is? Ő Misty, az álomszép balerina, akinek tényleg ez az élete, és ezt meg is mutatja képmegosztó oldalán. Egészséges ételek helyett ő a táncról posztol, és már csak azért is érdemes követni, mert minden egyes fotójával a sportos életmódra ösztönöz. Imádjuk!

Itt követheted: https://instagram.com/mistyonpointe

Forrás: Instagram/mistyonpointe
Hódít a plus size szelfi?! - Az Instagramon posztolja fehérneműs képeit a túlsúlyos nőhttp://www.life.hu/trend/20150324-duci-lany-szexi-szelfiket-posztol-instagramra.htmlHogyan lesz egy félénk, szégyenlős duci lányból az internetet meghódító díva? Courtney Mina, az Instagram szelfikirálynője megmutatja!Trend--Darázsderék, álompopsi - ehhez nem is kell más, csak az Instagram?http://www.life.hu/ez-zsir/20150317-vilagsztarok-instagrammon-es-az-eletben-mikor-tunnek-sokkal-vekonyabbnak.htmlTökéletesen kerekedő popsi, ránctalan arcbőr, piszkafa combok - ezek jól mutatnak a fotókon. Ám sok sztár - akik egyébként is teljesen normális alakkal rendelkezik - nem elégszik meg ezzel, így sokszor addig trükköznek, míg például az Instgramon díszelgő képükön jó pár kilóval kevesebbnek tűnnek. Íme, néhány látványos sztárfogyás - a technika segítségével. Ez Zsír!--Instagram-fotóból tetoválás? Igen! Íme, az új trendhttp://www.life.hu/trend/20150123-instagram-fotobol-keszitheto-tetovalas.htmlMár nemcsak a tetoválásaidat teheted ki az Instagramra, de az Instagram-fotóidat is magadra tetováltathatod, még ha csak egy kis időre is. Menő, nem?Trend--Már Eva Mendest is követheted Instagramonhttp://www.life.hu/news/20150313-eva-mendes-kislanykori-kepevel-csatlakozott-az-instagramhoz.htmlOly régóta vártuk már ezt a pillanatot, és végre elérkezett: a csodaszép színésznő megosztotta élete első instagramos fényképét. Le ne maradj róla!News--Szuperkerek popsik, izgató mellek, feszes hasak - A 20 legszexibb Instagram-sztárhttp://www.life.hu/intim/20141230-szexi-instagram-sztarok.htmlAz Instagram megjelenése mindenkit profi fotóssá varázsolt. A szelfik korában szűrőkkel és egy kis elhomályosítással könnyen elérhetjük, hogy jobban nézzünk ki, talán ennek is köszönhető, hogy az Instagram ekkora siker lett.IntimOrigoÍgy öltöztök fel reggel - A Life.hu olvasói az Instagramon divatoznakhttp://www.life.hu/trend/20140625-fotokon-a-nyari-divat-ahogy-a-life-hu-olvasok-csinaljak-az-instagramon.htmlMit vegyek fel ma reggel? Nincs egy göncöm se! - Úgy tűnik, ezek a mondatok hiányoznak egy divatimádó Life.hu olvasó szótárából. Arra kértünk benneteket, mutassátok meg, miben indultok reggel útnak. Elképesztően divatos szetteket posztoltatok az Instagramra. Megmutatjuk a kedvenceinket.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.