fogyás per Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fogyasztó termékeket gyártó cég visszaélt Tolvai Reni nevével: az ő arcával reklámozta gyors fogyást ígérő csodaszerét. A felháborodott énekesnő közösségi oldalán reagált a dologra, több rajongója pedig azt tanácsolta, perelje be a céget. 

"Kérlek titeket, hogy ne rendeljetek ilyet soha! Ez a cég visszaél a nevemmel/fotóimmal és helyettem nyilatkozik (...) Nagyon felhaborito ez az egesz! Mit gondoltok?" - írta magából kikelve Tolvai Reni, rajongói pedig rögtön a védelmére keltek.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Többen tanácsolták, tegyen jogi lépéseket, perelje be a szóban forgó céget. A kamuhirdetés szerint egyébként Tolvai Reni 13 kilót fogyott négy hét alatt a csodaszerrel, mely megöli az étvágyat.

Valójában így lett bombanő Tolvai Reniből

Tolvai Reni énekesnő legújabb albuma kedvéért szigorú edzésbe és diétába fogott. A szexi, kifogástalan külsőjéről készült fotókat itt nézhetitek meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.