Lindsay Lohan derék edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új őrület hódít a sztárok körében: a deréktréner hetekig tartó viselésével állítólag centiket karcsúsodik a derék. Kim Kardashian mellett most már Lindsay Lohan is nagy rajongó lett. 

,,Épp most érkezett meg a deréktrénerem" - írta ki a minap közösségi oldalára Lindsay Lohan, a szöveghez pedig egy olyan fotót posztolt, amin eszméletlenül vékony a dereka. A kommentelők persze rögtön Photoshoppal gyanusították, ám a színésznőnél elvileg erről szó sincs: csupán deréktrénert visel.

Forrás: Facebook/Lindsaylohan

A fűzős fogyásnak egyébként a legnagyobb rajongója Kim Kardashian, aki jó ideje alkalmazza már a deréktrénert: hatására állítólag lényegesen kevesebbet eszik, és edzés közben erőteljesebb a fogyás. De vigyázat - ez az új őrület egyáltalán nem egészséges! Károsan hat ugyanis a belső szervek épségére, és nehezíti a levegővételt is.

Forrás: Instagram/kimkardashian

Sztárdiéták helyett végezz otthon derékgyakorlatokat!

Korábban már mutattunk néhány olyan otthon is végezhető gyakorlatot, amiktől karcsúbb és tónusosabb lesz a derekad. Ha van kedved őket kipróbálni, kattints IDE!

Darázsderék, álompopsi - ehhez nem is kell más, csak az Instagram?http://www.life.hu/ez-zsir/20150317-vilagsztarok-instagrammon-es-az-eletben-mikor-tunnek-sokkal-vekonyabbnak.htmlTökéletesen kerekedő popsi, ránctalan arcbőr, piszkafa combok - ezek jól mutatnak a fotókon. Ám sok sztár - akik egyébként is teljesen normális alakkal rendelkezik - nem elégszik meg ezzel, így sokszor addig trükköznek, míg például az Instgramon díszelgő képükön jó pár kilóval kevesebbnek tűnnek. Íme, néhány látványos sztárfogyás - a technika segítségével. Ez Zsír!--Tavaszi kerti munkák és nagytakarítás? Kerüld el jógával a derékfájást!http://www.life.hu/ez-zsir/20150312-jogaiskola-a-jogaklikkel-keruldd-el-jogaval-a-derekfajas.htmlTudtad, hogy tavasszal, a kerti munkák és az otthoni nagytakarítás beindulásával ugrásszerűen megnő a derékfájós, porckorongsérves betegek száma? A jóga azonban segíthet!Ez Zsír!--Derékgyakorlat labdával – nem könnyű, de nagyon hatékony!http://www.life.hu/ez-zsir/20140331-edzes-nagy-amarilla-segitsegevel-derekgyakorlatok.htmlAzt már tudjuk, hogyan lesz szálkás karunk és formás popsink nyárra, ám a bikinialakhoz a darázsderék sem árt. Nagy Amarilla, a Life.hu aerobikoktatója ezúttal kedvenc labdás derékgyakorlatait mutatja be.Ez Zsír!Fotó: Hámori Zsófia/Life.huNincs többé derékfájás: tanuld meg velünk a Kobrát!http://www.life.hu/ez-zsir/20140724-jogaiskola-a-jogaklikkel-kobra-poz-budzsangaszana.htmlAzt mondják, az egészséges gerinc a hosszú élet titka. Tanuld meg velünk azt a pózt, ami kiváló hatással van az egész testedre, különösen a gerincedre! Ez Zsír!OrigoEdzés combra, popsira, mellizomra - készülj a nyárra páros gyakorlatokkal!http://www.life.hu/ez-zsir/20150317-crosstrening-edzes-balogh-zsolt-crosstrening-oktatoval-paros-labdas-gyakorlatok.htmlEgyedül edzeni nagyon jó, hiszen csak magadra kell figyelned, ám néha feldobja a rutint a páros edzés is. Akár a barátnőddel, akár a pároddal állsz neki az edzésnek, a következő 4 gyakorlatot bátran végezhetitek, mindössze egy medicinlabda kell hozzá. Ez Zsír!ThinkstockKerek popsi 2015 nyarára? 3 gyakorlat, amit mindenképp próbálj ki!http://www.life.hu/ez-zsir/20150126-crosstrening-gyakorlatok-farizomra.htmlAhhoz több kell az edzésnél, hogy olyan popsink legyen, mint Kim Kardashiannak. De idén is lesz bikiniszezon, így nem árt, ha elkezded komolyan venni a testmozgást. Kevés nő elégedett igazán a popsijával, és ez az a terület, ami sosem lehet elég kerek, feszes. Mutatunk 3 szuper gyakorlatot, amiket érdemes hetente többször beiktatni a napirendedbe!Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.