Megérte az a sok edzés! Kemény kockahasa lett a magyar playmate-nek

Forrás: Facebook/ Varga Alexa -
izom szexi Varga Alexa playmate
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Alexát, akit 2012-ben az Év Playmate-jének választottak, sosem láttuk még ilyen dögösen. Nézzétek azokat a hasizmokat!

Eddig sem panaszkodhatott külsejére a nyuszilány, de most aztán tényleg bomba formában van. Varga Alexa ezerrel edz és helyesen táplálkozik, aminek meglett az eredménye is.

Íme!

Forrás: Facebook/ Varga Alexa

Tuti tippek edzés utánra

Ha aktívan sportolsz és megfogadod tippjeinket, biztos, hogy még leghatékonyabb lesz az edzés. Nem mindegy ugyanis, mit és mikor eszel sportolás után. Próbáld ki ezeket!

Kipróbáltuk: egy sportos délután a mobiledzővelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150413-edzes-mobiledzovel-moveitblondie-blogger-tippjei.htmlMég nincs késő formába lendülni a bikiniszezonra, ehhez azonban a rendszeres mozgás szinte kötelező. Mostantól Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere mutat be hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat, amikkel garantáltan csúcsformába kerülsz a nyárra. Edzésre fel!Ez Zsír!--Így lett John Legend felesége minden nő legjobb barátnőjehttp://www.life.hu/ez-zsir/20150414-john-legend-felesege-chrissy-teigen-megmutatta-strias-combjait.htmlEgyetlen perc alatt lett nők millióinak szimpatikus John Legend felesége, Chrissy Teigen. A gyönyörű modell egy fotóval bizonyította be, ő sem tökéletes. Azaz éppen hogy pont így tökéletes. Ez Zsír!--Kövérnek nevezték Pinket – Twitteren vágott vissza az énekesnőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150414-pink-enekesno-twitteren-vagott-vissza-a-kommenteloknek-akik-kovernek-neveztek.htmlMaga Pink is beismerte, hogy a hétvégi jótékonysági rendezvényen viselt ruhája nem éppen előnyös oldalát emelte ki, majd visszavágott a gonosz kommentelőknek: így is szépnek érezte magát. Hajrá, Pink!Ez Zsír!--Jennifer Lopez kockahasat villantotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150412-jennifer-lopez-kockahasat-villantott-las-vegasban.htmlHihetetlenül jó formában van Jennifer Lopez: és erről fotók is tanubizonyságot tesznek. Ez Zsír!AFP"Még 15-öt akkor is, ha nagyon fáj!" - Tanulj Silye Bettina fitneszmodelltől!http://www.life.hu/ez-zsir/20150410-silye-bettina-fitneszmodell-mesel-edzesrol-es-dietarol.htmlNagyon fiatal, mégis jól tudja, mi kell ahhoz, hogy izmos, emellett pedig még nőies is legyen. Nemrég a gyönyörű fitneszmodellt, Silye Bettinát faggattuk edzésről, étkezésről, apró trükkjeiről. Ez Zsír!OrigoZsírégetés? Erős immunrendszer? Ezeket a távol-keleti fűszereket iktasd be az étrendedbe!http://www.life.hu/ez-zsir/20150408-tavol-keleti-fuszerek-amiket-iktass-be-az-etrendedbe-kurkuma-gyomber.htmlHa nem vagy a keleti fűszerek nagy rajongója, azért biztosan találsz olyat a palettán, amit néha-néha szívesen fogyasztasz. Tudtad például, hogy a kurkuma csodát tesz a bőrrel is? Ismerd meg három nagy kedvencünket, érdemes őket beiktatnod a tavaszi méregtelenítésbe is!Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.