Kulcsár Edina fenék edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina sokat foglalkozik alakjával: heti ötször keményen edz és folyamatosan diétázik a szépségkirálynő. A fenekének tökéletesítéséhez pedig egy kis segítséget kért. 

Fenékemelő kezelésen vett részt a szépséges Edina. Eleinte gondolkodott, meg merje-e osztani közösségi oldalán az előtte-utána fotókat, de végül nem volt szégyenlős, elbüszkélkedett a csodaszép popsijával.

Ilyen lett az eredmény Forrás: Facebook/ Kulcsár Edina

"Ma még elég sokat gondolkodtam azon, hogy ki merjem-e tenni az eredményt, de aztán arra jutottam, hogy miért ne tenném ki! Meg szeretném nektek mutatni, hogy igenis használnak ezek a szépészeti gépek, mert sokan azt hiszik hogy nem! Bár az sem mindegy, hova megy az ember! Ezt az eredményt úgy nézzétek, hogy a hét 5 napján keményen edzem, plusz nekem már volt ilyen kezelésem, nem is egy! Az eredmény így is magáért beszél! Képzeljétek el, egy olyan személynek ezt a kezelést, aki nem tornázik ennyit, és még soha nem volt ilyen kezelésen sem!" -írja Edina a közösségi oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.