Sarka Kata kockahasat villantott

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Sarka Kata izmos bikini verseny kockahas fitneszmodell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata minden napra tartogat egy szexi fotót. Ezúttal kockás hasával örvendeztette meg rajongóit.

Kata, aki fitneszmodellé edzette magát, egyre izmosabb lesz. Mint mindig, Instagram-oldalára posztolta a legújabb képet, amelyen megvillantotta kockás hasát is. A gyönyörű híresség, aki bikiniben szeret lazítani az edzések után, egyébként fitneszmodell-versenyre készül.

Forrás: Instagram/ Sarka Kata

Tudd meg Kata lapos hasának titkát!

"Igyekszem egy héten 5-6 alkalommal tornázni. Ami nekem beválik, az az intenzív kardióedzés: 2-3 naponta gyalogolok másfél órát futópadon, ez körülbelül 10 kilométer" – árulta el Kata. Ide kattintva elolvashatod edzéstippjeit.

Ez a lány nyerte a plus-size fehérneműs modellversenythttp://www.life.hu/trend/20150416-sophia-adams-nyerte-a-victorias-secretnek-hadjaratot-indito-marka-fehernemus-plus-size-versenyet.htmlA 21 éves Sophia Adams, aki a hétköznapokban rendőrnek tanul, megnyerte a londoni plus-size modellek "Star in a Bra" (sztárok melltartóban) elnevezésű versenyét.Trend--Ilyen kerek lett Kulcsár Edina popójahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150417-kulcsar-edina-feneke-ilyen-lett.htmlKulcsár Edina sokat foglalkozik alakjával: heti ötször keményen edz és folyamatosan diétázik a szépségkirálynő. A fenekének tökéletesítéséhez pedig egy kis segítséget kért. Ez Zsír!--Rúdtáncosnak állt a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150417-munkacsy-kata-a-baratok-kozt-egykori-sztarja-kiprobalta-a-rudtancot.htmlMunkácsy Kata múltkor szexi fotókkal lepte meg rajongóit, ezúttal pedig azt is bemutatta, hogyan hódol a hobbijának.Ez Zsír!--Nem csak a sok edzés a titok: Hosszú Katinka az étkezésére is nagyon odafigyelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150416-hosszu-katinka-uszono-egeszsegesen-etkezik-megmutatta-a-kozossegi-oldalan.htmlA magyar sportolónő eszméletlen formában van az utóbbi időben. Azt mindenki tudja, hogy Katinka rengeteget edz, ám most a képmegosztó oldalán azt is megmutatta, mennyire figyel az egészséges étkezésre. Ez Zsír!OrigoKövérnek nevezték Pinket – Twitteren vágott vissza az énekesnőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150414-pink-enekesno-twitteren-vagott-vissza-a-kommenteloknek-akik-kovernek-neveztek.htmlMaga Pink is beismerte, hogy a hétvégi jótékonysági rendezvényen viselt ruhája nem éppen előnyös oldalát emelte ki, majd visszavágott a gonosz kommentelőknek: így is szépnek érezte magát. Hajrá, Pink!Ez Zsír!--Így lett John Legend felesége minden nő legjobb barátnőjehttp://www.life.hu/ez-zsir/20150414-john-legend-felesege-chrissy-teigen-megmutatta-strias-combjait.htmlEgyetlen perc alatt lett nők millióinak szimpatikus John Legend felesége, Chrissy Teigen. A gyönyörű modell egy fotóval bizonyította be, ő sem tökéletes. Azaz éppen hogy pont így tökéletes. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.