Szuper izmokkal rendelkezik a kerekesszékes testépítő bajnok

betegség kerekesszék indiai testépítő kerekes szék izmok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az indiai Anand Arnold sokat dolgozott azért, hogy az ország egyik leghíresebb testépítője legyen.

Arnold 15 éves korában, egy gerincbetegség kapcsán került kerekesszékbe. Ám, őt ezt egy cseppet sem tántorította el attól, hogy sorra nyerje a díjakat, izmosan kidolgozott testével.

Forrás: Northfoto

A fiú 13 éves kora óta edz. 15 éves volt, amikor diagnosztizálták nála a gerincbetegséget, ő azonban ennek ellenére, legyőzve minden akadályt folytatta a sportot. Arnold szeretné, ha egyszer történetéből fim készülne.

Testedző géppel lepte meg magát Mérai Katahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150417-merai-kata-az-rtl-klub-baratok-kozt-szinesznoje-kemeny-edzesbe-kezdett-ellipszistreneren.htmlA Barátok közt színésznője a tavasz beköszöntével kőkemény edzésbe kezdett és, amikor csak ideje engedi, felpattan a mindent átmozgató ellipszistrénerre, amellyel nemrég meglepte magát.Ez Zsír!--Kirobbanó formában van Nikahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150415-nika-a-tv2-the-voice-enekesnoje-drasztikusan-lefogyott-ami-a-sok-edzesnek-es-egy-gyomorbetegsegnek.htmlA Voice énekesnője darázsderékra váltott, mindennap edzésre jár, és az étkezésére is odafigyel - az eredmény pedig magáért beszél.Ez Zsír!--Kiss Ramóna szigorú böjtöt kezdetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150326-kiss-ramona-az-rtl-klub-baratok-kozt-szinesznoje-szigoru-bojtot-kezdett-nem-eszik-hust-nem-iszik.htmlA Barátok közt Zsófija úgy döntött, eljött a változás ideje és kemény elhatározásra jutott.Ez Zsír!RTLKLUBÍgy fest Mila Kunis fél évvel a szülés utánhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150417-mila-kunis-gyonyoruen-fest-a-szules-utan.htmlMila Kunis fél évvel ezelőtt adott életet első gyermekének, azóta pedig folyamatosan ámulatba ejt minket – annyira jól néz ki. Ezúttal egy divatbemutatón jelent meg a sugárzó szépségű színésznő.Ez Zsír!--Ilyen kerek lett Kulcsár Edina popójahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150417-kulcsar-edina-feneke-ilyen-lett.htmlKulcsár Edina sokat foglalkozik alakjával: heti ötször keményen edz és folyamatosan diétázik a szépségkirálynő. A fenekének tökéletesítéséhez pedig egy kis segítséget kért. Ez Zsír!--Rúdtáncosnak állt a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150417-munkacsy-kata-a-baratok-kozt-egykori-sztarja-kiprobalta-a-rudtancot.htmlMunkácsy Kata múltkor szexi fotókkal lepte meg rajongóit, ezúttal pedig azt is bemutatta, hogyan hódol a hobbijának.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.