Fekete Laci: "Visszavonulok" - A világ legerősebb embere meghatódva mesélt Hajdú Péternek döntésének okáról és a búcsúról

Fekete László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolcszor volt a világ legerősebb embere Fekete Laci, és még mindig kiváló formában van, mégis úgy döntött, visszavonul. Minderről a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorában beszélt. 

A világ legerősebb embere meghatódva mesélt Hajdú Péternek döntésének okáról és a búcsúról.

"Azt hiszem, hogy bátran kimondhatom: 30 éves munkásság áll mögöttem. Sajnos az evolúció nem teszi lehetővé, hogy fiatalodjon az ember, csak idősödik. Január 28-án töltöttem be az 57. életévemet. A fizikális erőmmel úgy érzem, hogy probléma nincsen, a kezem három évvel a balesetem után 85-90 százalékosan regenerálódott, a 300-400 kilókat újra tudom mozgatni" - mesélte a Frizbiben, és hozzátette, hányingere van már a sportesemények nézésétől is. Hogy miért?

"Azért, mert vannak olyan doppingszerek, hogy ránéz a manusz a golyóra, aztán fölugrik az állványra. Az én szememben ez nem teljesítmény" - fejtette ki, és hozzátette, ma már kevesen érnek el eredményeket a tiltott szerek használata nélkül. A beszélgetést az alábbi videóban nézheted meg:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.