Hajdú Péter aggódik Sarka Katáért: "Remélem ez a fitneszverseny az első és az utolsó is"

fitneszverseny Sarka Kata diéta Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata bombaalakjáról szinte inden héten mutatunk fotókat, a csinos anyuka ugyanis gyakran posztol magáról képeket, amelyeken többnyire edzés előtt, illetve edzés után látható.

A közösségi oldalakon Kata rengeteg bókot kap, és persze sok-sok elmarasztaló bejegyzést. Rajongói kérik, ne fogyjon tovább, és azt is tuni lehet, hogy férje, Hajdú Péter is régóta aggódik érte. Kata a Facebookon írt arról a minap, hogy miért diétázik, mi pedig korábban álomhasának titkairól faggattuk.

Kata azt is elárulta, ő lesz az április 26-i FitBalance nemzetközi testépítő- és fitneszkupa háziasszonya és részt vesz a rendezvény modellversenyén is, erre készült olyan nagyon, az eredményre pedig méltán büszke.

Forrás: Facebook/Sarka Kata

"Vasárnap kivételével mindennap edzek. Reggel elviszem oviba a gyerekeket, utána nagyjából két óra edzés, aztán megyek dolgozni"mesélte Kata a Blikknek, és hozzátette: az étrendje egy speciális vércsoport szerinti diéta. " Eleinte ehettem húst, tejtermékeket egyáltalán nem. Emiatt külön főzök Petiéknek, és magamnak. Most vagyok a hajrában, alig ehetek valamit " - mondta el.

"Természetesen mindenben támogatom Katát, ám nem tagadom, nagyon féltem. Remélem, ez a finteszverseny az első és az utolsó is" – reagált a Blikk Kata életmódváltását firtató kérdésére Hajdú Péter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.