Telekom Vivicittá
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szervezők szerint Magyarország leglátogatottabb szabadidősport-eseménye lehet a 30. Telekom Vivicittá Városvédő Futás. 

A szervezőktől kapott legfrissebb adatok szerint már 25 200-an neveztek a vasárnapi 30. Telekom Vivicittá Városvédő Futásra. Ebben a helyszínen nevezettek értelemszerűen még nincsenek benne, de így is rekord - nemcsak a verseny történetében. A Budapest Sportiroda szerint a 25 ezer feletti létszámmal minden idők leglátogatottabb szabadidősport-eseménye lesz Magyarországon.

Élő stream az Origón

Ha nem tudsz ott lenni, az Origón élőben is nézheted a vasárnapi versenyt.
Forrás: MTI/Kovács Tamás


A versenyen jótékony célokra is gyűjtenek. Számos ismert ember indul, köztük Esze Dóra író, Zacher Gábor toxikológus Verrasztó Dávid Euróba-bajnok úszó, Lisztes Krisztián volt válogatott focista és Decker Ádám világbajnok vízilabdázó. Az Origo csapata a fóti SOS Gyermekfalut támogatja.

Fekete Laci: "Visszavonulok" - A világ legerősebb embere meghatódva mesélt Hajdú Péternek döntésének okáról és a búcsúról http://www.life.hu/ez-zsir/20150418-fekete-laci-visszavonul-a-vilag-legerosebb-embere-meghatodva-meselt-hajdu-peternek-dontesenek-okarol.htmlNyolcszor volt a világ legerősebb embere Fekete Laci, és még mindig kiváló formában van, mégis úgy döntött, visszavonul. Minderről a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorában beszélt. Ez Zsír!--Végtelen lábakat és rózsaszín szívecskéket villantott Iszak Eszti Veronábanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150418-vegtelen-labakat-es-rozsaszin-szivecskeket-villantott-iszak-eszti-a-viva-tv-musorvezetoje-veronaban.htmlVeronában vakációzik Iszak Eszti, rajongóit pedig onnan is rendszeresen ellátja fotókkal. Ez Zsír!OrigoElőtte-utána fotót posztolt fenekéről Sarka Katahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150418-elotte-utana-fotot-posztolt-fenekerol-sarka-kata.htmlA szépség megmutatta, milyen eredményt ért el két és fél hónap alatt.Ez Zsír!OrigoHajdú Péter aggódik Sarka Katáért: "Remélem ez a fitneszverseny az első és az utolsó is"http://www.life.hu/ez-zsir/20150418-hajdu-peter-aggodik-sarka-kataert-a-fitneszversenyen-valo-reszvetel-miatt.htmlSarka Kata bombaalakjáról szinte inden héten mutatunk fotókat, a csinos anyuka ugyanis gyakran posztol magáról képeket, amelyeken többnyire edzés előtt, illetve edzés után látható.Ez Zsír!OrigoChili, te csodás! Csípős ételekkel fogyott 60 kilót túlsúlyos férfi http://www.life.hu/ez-zsir/20150215-csipos-etelekkel-fogyott-60-kilot-a-ferfi.htmlSúlyos egészségügyi panaszai miatt döntött úgy Phil Zipser, hogy felveszi a harcot a plusz kilókkal. Bár extrém módját választotta ennek, neki, úgy tűnik, bevált.Ez Zsír!--Lady Gaga swingben nyomjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20141126-karacsonyi-swingvideot-keszitett-lady-gaga-es-tony-bennet.htmlKarácsonyi videóval örvendeztette meg rajongóit, na és a swing szerelmeseit Lady Gaga. Partnere a jazz királya, Tony Bennet, akivel egy nemzetközi áruházlánc karácsonyi reklámfilmjét forgatták le.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.