Vasárnap lezárják fél Budapestet - A 30. Telekom Vivicittá városvédő futás programja miatt lesznek forgalmi változások,

Forrás: MTI/Beliczay László -
futóverseny Vivicitta Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Futóverseny miatt ma reggel 7 órától délután 5 óráig ideiglenes forgalomkorlátozásokra kell számítani Budapesten.

A 30. Telekom Vivicittá városvédő futás programja miatt lesznek forgalmi változások, terelések, a lezárt szakaszokat a futók elhaladása után folyamatosan megnyitják, mondta a Budapest Sportiroda az MTI-nek.

Nézd élőben az Origón!

A 30. Vivicittá Városvédő futást ITT élő streamen követheted!

A Budapesti Közlekedési Központ azt mondta, hogy 9 óra és 15.30 között több belvárosi főútvonalon várhatók időszakos forgalomkorlátozások. Délelőtt lezárják az Alkotmány utcát és a Bajcsy-Zsilinszky utat, a Lánchidat, a Szabadság hidat, a Lánchíd utcát és a Szent Gellért rakpartot is.

Forrás: MTI/Beliczay László

Napközben több alkalommal korlátozzák majd a forgalmat az Árpád híd Pest felé vezető oldalán, a Népfürdő utcában, az újpesti és a pesti alsó rakparton, a Margit híd Buda felé vezető oldalán, valamint a Széchenyi rakparton.

Változik a 2-es, a 18-as, a 19-es, a 41-es, a 47-es és a 49-es villamos, a 4-6-os és 17-es villamospótló, a 9-es, a 15-ös, a 115-ös, a 16-os, a 26-os, a 34-es, a 86-os, a 105-ös és a 106-os autóbusz, valamint a 70-es, a 72-es, a 73-as, a 78-as és a 83-as trolibusz menetrendje, a járatok más vagy rövidített útvonalon, illetve két szakaszon közlekednek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.