Kapócs Zsóka kislánytestűre fogyasztotta magát

Forrás: Facebook/Kapócs Zsóka -
tinilány Kapócs Zsóka fogyás kislány csontsovány edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csontsoványnak tűnik azon a képen Kapócs Zsóka, amit nemrég osztott meg közösségi oldalán.

Nagy szemüveg mögé bújva mutatta meg, milyen jókedvű mostanában a színésznő. Azt viszont nem tagadhatja le, hogy nagyon lefogyott és úgy néz ki, mint egy soványka tinilány.

Forrás: Facebook/Kapócs Zsóka

Zsóka mostanában sokat edz: még nyaralása közben is hasizomgyakorlatokkal tréningezte magát a tengerparton. Talán ennek is köszönhető, hogy leszaladtak róla a kilók.

Forrás: Facebook/Kapócs Zsóka

Kapócs Zsóka átváltozása

A Life.hu cikkében megnézheted , hogyan fest Zsóka fekete keretes szemüvegben, rövid szőke hajjal, okoskodó tekintettel.
Rubint Réka szexi szelfit készített http://www.life.hu/ez-zsir/20150421-rubint-reka-fitness-edzo-schobert-norbi-felesege-szexi-szerkoban-szelfizett.html Schobert Norbi megleste, ahogyan felesége éppen dögös szelfit készít tökéletes alakjáról, és egyből elolvadt a látványtól. Ez Zsír! -- Gyógyít, feltölt, kikapcsol: varázslatos gyógyvízlelőhelyek Magyarországon http://www.life.hu/ez-zsir/20150325-varazslatos-gyogyvizlelohelyek-magyarorszagon-bukfurdo-agard-heviz.html Ha gyógyfürdőkre gondolunk, gyerekkorunkból felderengenek az öreg, sakkozó bácsik, a víz felszínén úszó furcsa dolgok, valamint a kellemetlen szagok is. Nos, ennek már vége, mára ugyanis magas színvonalú wellnesshotelek és élménykomplexumok épültek hazánk gyógyvízlelőhelyei köré, így egészen új szintre emelkedett a kikapcsolódás és a gyógyulás ezen formája. Íme, a Life.hu kedvenc helyei. Ez Zsír! Origo A gyakorlat, ami maximálisan ellazít: Kedvencünk a boldog baba póz! http://www.life.hu/ez-zsir/20150417-jogaiskola-a-jogaklikkel-boldog-baba-poz.html Online jógaiskolánk "Kedvenc jógapózom" sorozatában ezen a héten az ananda balasana, vagyis boldog baba pózról olvashatsz, amely az egyik legtökéletesebb deréklazító testhelyzet - tégy egy próbát! Ez Zsír! -- Bikiniben pózolt az ultravékony Dukai Regina http://www.life.hu/ez-zsir/20150419-dukai-regina-bikiniben-pozolt-es-nagyon-vekony.html Dukai Reginát eddig sem kellett félteni a pluszkilóktól, de most, még mintha az eddiginél is vékonyabb lenne. Persze, az is lehet, hogy optikai csalódás áldozatai vagyunk. Ez Zsír! Origo Fekete Laci: "Visszavonulok" - A világ legerősebb embere meghatódva mesélt Hajdú Péternek döntésének okáról és a búcsúról http://www.life.hu/ez-zsir/20150418-fekete-laci-visszavonul-a-vilag-legerosebb-embere-meghatodva-meselt-hajdu-peternek-dontesenek-okarol.html Nyolcszor volt a világ legerősebb embere Fekete Laci, és még mindig kiváló formában van, mégis úgy döntött, visszavonul. Minderről a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorában beszélt. Ez Zsír! -- Szuper izmokkal rendelkezik a kerekesszékes testépítő bajnok http://www.life.hu/ez-zsir/20150417-szuper-izmokkal-rendelkezik-a-kereksszekes-testepito-bajnok-az-indiai-anand-arnold.html Az indiai Anand Arnold sokat dolgozott azért, hogy az ország egyik leghíresebb testépítője legyen. Ez Zsír!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.