Sarka Kata edzés fitneszmodell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Fem3 Café című műsorban Berki Krisztiánnak és Czippán Anettnek mesélt Sarka Kata. Bevallotta, nagy hatással voltak rá, akik támadták.

Kata elárulta, amikor felkérték a Fitbalance arcának, többen is azt kérdezték, hogyhogy épp ő, aki még semmit nem tett le az asztalra. Sőt, azt is a fejéhez vágták, hogy nincs akaratereje, amivel egyet is értett. Úgy gondolta, most megmutatja, hogy képes arra, amire mások, és az elért eredménye bizonyította is ezt. Hozzátette, a vége felé már nehezen viselte a felkészülést, és egyáltalán nem biztos, hogy újra vállalkozna ilyesmire.

Díjugrató versenyen vett részt Szabó Zsófi - Édesanyja rettentően aggódotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150419-dijugrato-versenyen-vett-reszt-szabo-zsofi-az-rtl-klub-musorvezetoje-a-tv2-joban-rosszban-egykori.htmlHat év kihagyás után újra nyeregbe pattant Szabó Zsófi. A színésznő nem tagadja, rettenetesen izgult a díjugrató verseny előtt. Ez Zsír!OrigoBikiniben pózolt az ultravékony Dukai Reginahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150419-dukai-regina-bikiniben-pozolt-es-nagyon-vekony.htmlDukai Reginát eddig sem kellett félteni a pluszkilóktól, de most, még mintha az eddiginél is vékonyabb lenne. Persze, az is lehet, hogy optikai csalódás áldozatai vagyunk. Ez Zsír!OrigoFekete Laci: "Visszavonulok" - A világ legerősebb embere meghatódva mesélt Hajdú Péternek döntésének okáról és a búcsúról http://www.life.hu/ez-zsir/20150418-fekete-laci-visszavonul-a-vilag-legerosebb-embere-meghatodva-meselt-hajdu-peternek-dontesenek-okarol.htmlNyolcszor volt a világ legerősebb embere Fekete Laci, és még mindig kiváló formában van, mégis úgy döntött, visszavonul. Minderről a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorában beszélt. Ez Zsír!--Sarka Kata elárulja, miért diétázik folytonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150222-sarka-kata-elarulja-miert-dietazik-folyton.htmlSarka Kata testsúlya állandó témája a magazinoknak és internetes portáloknak. A kétgyerekes anyukától sokszor hallottuk, mi mindent elkövet azért, hogy nádszálvékony maradjon, Facebook-oldalának kommentelői pedig rendre két táborra szakadnak. Rajongói szerint Kata gyönyörű, mások szerint azonban betegesen sovány. A szép celebnő most a Facebookján fejtette ki véleményét, és azt is elárulta, milyen számára a tökéletes test.Ez Zsír!--Előtte-utána fotót posztolt a fenekéről Sarka Katahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150418-elotte-utana-fotot-posztolt-fenekerol-sarka-kata.htmlA szépség megmutatta, milyen eredményt ért el két és fél hónap alatt.Ez Zsír!OrigoRá sem ismerni a Baywatch egykori bombázójárahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150209-a-baywatch-egykori-bombazoja-yasmin-bleeth-elhizott.htmlSéta közben kapták lencsevégre az egykori szexszimbólumot, Yasmin Bleeth-t. A fotós minden bizonnyal nagyon élesszemű volt, ugyanis nagyon nehéz ráismerni a Vízimentők piros fürdőruhás bombázójára. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.