Schobert Norbi elengedte Tóth Vera kezét: nem noszogatja tovább, hogy lefogyjon

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Schobert Norbert Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres fitneszguru állítólag arról vallott: nem érzi Tóth Verán a törekvést, így nem akarja őt tovább noszogatni. Az énekesnő fél éve kezdett el Schobert Norbi módszerével fogyókúrázni. 

Schobert Norbert állítólag elengedte Tóth Vera kezét, aki tavaly október óta az ő módszerével próbált lefogyni. A finteszguru a Borsnak úgy nyilatkozott döntéséről, hogy nem látja az énekesnőben a törekvést és a tüzet, így nem noszogatja őt tovább. "Mindenki úgy csinálja, ahogy szeretné. Nem tudok másik ember helyett sem élni, sem enni – mondta Norbi.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Valamennyire igaza van Norbinak" – mondta a Borsnak az énekesnő, akinek az volt a célja, hogy idén tavaszra teljesen lefogyjon. Ehhez azonban mozognia is kellett volna.

"Nekem az első a zene. Hajnali négyig koncertezem, én nem tudok felkelni hatkor, hogy egy szigetkört fussak!" - árulta el ezzel kapcsolatban az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.