Rubint Réka tökéletes Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka Demcsák Zsuzsának és Pachmann Péternek árulta el, milyen a tökéletes férfi számára. 

Az "apuka testű" férfiaknak egyre több hódolója akad. Mellettük ugyanis nem érzik magukat rosszul a nők, biztonságot nyújt nekik egy ilyen férfi. Ilyen mostanában az elpocakosodott Leonardo DiCaprio, vagy Seth Rogen.

Ez Zsír!

Kíváncsi vagy arra, hogyan hozzák magukat csúcsformába a sztárok idén nyáron? Szombaton 14:30-kor a LifeNetworkön , az Ez Zsír! életmódmagazinban szuper trükköket és tippeket adnak a legcsinosabb, legsportosabb magyar hírességek!

Ennek kapcsán volt a Mokka vendége Rubint Réka, aki elmondta, Norbival nem vetik meg az élvezeteket, hedonista módon élnek, mindössze a szénhidrátokat zárják ki mindennapjaikból. Réka szerint nem kötelező, hogy egy pasinak hatkockás legyen a hasa, és nem kell állandóan a kalóriákat számolgatnia, inkább élvezze az életet, de sportoljon rendszeresen, hiszen nagyon fontos a testmozgás.

A fitneszdíva szerint az egészséges középút a követendő, és fontos, hogy a szülők jó példát mutassanak a gyerekeiknek táplálkozás és edzés terén is.

Ilyen a dadbod, azaz az apuka test

Azok a férfiak, akik edzenek, izmosak, de nem utasítják el a zsíros ételeket, ők a dadbod (apuka testű) pasik.
Így néz ki bikiniben Kourtney Kardashian 5 hónappal a szülés után! http://www.life.hu/ez-zsir/20150508-kourtney-kardashian-5-honappal-a-szules-utan-bikiniben-mutatkozott.html A celebnőt, aki decemberben adott életet harmadik gyerekének, Mexikóban kapták el a fotósok, ahogy fürdőruhában élvezi a családi nyaralást. Ez Zsír! -- Kiderült Beyoncé alakjának titka! http://www.life.hu/ez-zsir/20150508-beyonce-22-napos-vegan-dietaval-hozta-formaba-testet-a-met-galara.html A hétfő esti Met-gálán Beyoncé fantasztikusan nézett ki: az átlátszó ruha, amit viselt, mindent megmutatott az alakjából. Most az is kiderült, hogyan hozta formába magát az énekesnő a nagy alkalomra. Ez Zsír! -- Politológusként végzett a gyönyörű fitneszmodell - Fogadd meg Kiss Virág tanácsait! http://www.life.hu/ez-zsir/20150505-kiss-virag-fitneszmodell-mesel-edzesrol-etkezesrol-testmozgasrol.html Politológusként végzett, jelenleg 4. éves joghallgató, ám az edzés a mindene. Kiss Virág kőkemény, elszánt, ha pedig sportról és étkezésről van szó, nem ismer lehetetlent. Komoly sikereket tudhat maga mögött, és egy ideig még nincs is megállás – a csinos fitneszmodell a Life.hu-nak mesélt edzésről, étkezésről, kihívásokról. Ez Zsír! -- Na ne, ő tényleg Kevin Bacon? Felismerhetetlen lett a színész http://www.life.hu/ez-zsir/20150506-kevin-bacon-felpuffadt-arca-miatt-felismerhetetlen-lett.html Felpuffadt arccal jelentkezett be az Egyesült Királyságból a sztár. Vajon mi történhetett vele? Ez Zsír! -- Ha almát eszünk bevásárlás előtt, egészségesebb élelmiszereket veszünk http://www.life.hu/ez-zsir/20150505-ha-almat-eszunk-bevasarlas-elott-egeszsegesebb-elelmiszereket-veszunk.html Egy falat alma elfogyasztása negyedével növelte az utána megvásárolt zöldségek és gyümölcsök mennyiségét, míg egy falat kekszet követően magasabb kalóriatartalmú termékek landoltak a kosárban – derül ki egy friss kutatásból. Ez lenne a megoldás az ellen, hogy ne vásároljunk össze minden felesleges ételt nagybevásárláskor? Ez Zsír! -- Sarka Kata belátta, igazuk van támadóinak http://www.life.hu/ez-zsir/20150504-sarka-kata-belatta-igaza-van-tamadoinak-hogy-nincs-akaratereje-ezert-lett-fitneszmodell.html A Fem3 Café című műsorban Berki Krisztiánnak és Czippán Anettnek mesélt Sarka Kata. Bevallotta, nagy hatással voltak rá, akik támadták. Ez Zsír! Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.