A leghülyébb diéták, amiket sok nő kipróbált

Forrás: Thinkstock -
diéta hülyeség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden nő életében eljön az a pillanat, amikor le akar fogyni, most azonnal, hiszen másnap randi, vagy éppen strandra kell menni, esetleg csak nem jön fel az S-es szoknya. Bár mindenki tudja, hogy csak edzéssel és tiszta evéssel pusztíthatjuk a zsírpárnákat, mégis sok butaságot teszünk meg a tökéletes test reményében. 

1. A kanalas diéta

Ki ne próbálta volna a remek kanalas módszert fogyáshoz, azaz, hogy csak azokat az ételeket eszi meg, amiket kanállal lehetséges: leves, jogurt, kefir... Persze néhány nap után eljön az az idő, mikor az ember kanállal esik neki a fehérkenyérnek, majd kikanalaz egy bödön Nutellát, aztán véget ér az egész kanalazós időszak, és visszatérünk a normális evéshez.

Forrás: Thinkstock

2. A kávés diéta

Hollywoodi hírességek és modellek alkalmazták előszeretettel régen a kávés koplalást, és számos nő utánozta a módszert, ami egész egyszerű: ha éhes vagy, igyál egy kávét, feketén. Eltelít, nem hízlal és égeti a zsírt. Szerencsére egy napnál tovább ezt szinte senki nem bírja.

Ne próbáld ki!

Ne feledd, ezeket a módszereket még véletlenül sem azért soroljuk fel, hogy kipróbáld, csupán elrettentésként gyűjtöttük össze, mikre képesek a nők a bikinialakért. Maradj inkább a tiszta étkezésnél és az edzéseknél!

3. A hétvégi diéta

Évente egy-két léböjtkúra egészséges, na de minden hétvégén? Sok nő gondolja úgy, hogy a hét közben összeevett rosszat semlegesíti, ha hétvégén vízen és zöldségleveken él kizárólag. Eláruljuk: nem segít, csak ront a helyzeten.

4. Az elképzelős diéta

A legegyszerűbb, legolcsóbb és legbutább diéták egyike mikor elképzeled, hogy valami van a tányérodon, és azt fogyasztod el. Így napi ötször is ehetsz a kedvenc hamburgeredből, pörköltedből és sütidből, úgy, hogy egy dekát sem hízol.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.