Gwyneth Paltrow a szexre esküszik - Így tartja magát formában a filmcsillag

alak diéta Chris Martin szex Gwyneth Paltrow egészség életmód edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hollywoodi filmsztár elárulta, mi a sokak által annyira irigyelt alakjának titka. És most nem a makrobiotikus étrendet hozta fel.

Ahhoz képest, hogy Gwyneth Paltrow neve mára összeforrt az önsanyargató, speciális hozzávalókat tartalmazó diétákkal, a színésznő meglehetősen lazán nyilatkozott életmódjáról a Women's Health magazinnak.

Forrás: AFP

Fogyókúra egy életen át vagy genetikai lottóötös?

Mi a titka a természetesen vékony embereknek? Miért van az, hogy egyeseknek látszólag semmi gondot nem okoz megőrizni alakjukat, míg mások bármivel is probálkoznak, kudarcot vallanak? Ennek járt utána a Life.hu ITT.

Pedig annak idején még ennél is szigorúbban étkezett, amelynek meg is lett az eredménye, vérszegénységben és D-vitamin hiányban szenvedett. Chris Martin pedig nem csupán feleségének mondott búcsút, amikor válásukra került sor, hanem exfelesége szélsőséges életmódjával is szakított.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.