Hűha! Elizabeth Hurley bikiniben rúdtáncol

Forrás: Instagram/ Elizabeth Hurley -
rúdtánc Hugh Grant dögös bikini Elizabeth Hurley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elizabeth Hurley, aki modellként és színénszőként is tevékenykedik, de leginkább mégiscsak Hugh Granttel való kapcsolata miatt lett híres, dögös pózban mutatta meg tökéletes testét.

A 49 éves színésznő ma is elég jó formában van, de azért látszik, hogy ez a kép nem ma készült. Azt viszont már értjük, hogy miért szúrta ki Hugh Grant a dögös színésznőt a 90-es években.

Forrás: Instagram/ Elizabeth Hurley

Hoppá! Kirakta a fenekét a celebcsemetehttp://www.life.hu/trend/20150602-tallulah-willis-kitette-a-feneket.htmlBruce Willis és Demi Moore legkisebb lánya sem szégyenlős, ugyanis megvillantotta a nagyvilágnak formás fenekét.Trend--100 év frizuratrendje 1 percbenhttp://www.life.hu/trend/20150602-100-ev-frizuratrendje-1-percben.htmlAz 1910-es évektől a 2010-es évekig veszi sorra a videó az aktuális frizuratrendeket.TrendOrigoHónaljfehérneművel sokkol a luxusmárkahttp://www.life.hu/trend/20150602-honaljfehernemuvel-sokkol-a-luxusmarka.htmlA Jain Pain fehérneműmárka becsapós kampánnyal akar vásárlókat nyerni. Cicik és popsik helyett hónalj-, térd- és könyökhajlatokban, -domborulatokon fotózták a szexi fehérneműket.TrendOrigoPalvin Barbi kikelt magából – Az ágyon ugrálva tombolt a modellhttp://www.life.hu/trend/20150601-palvin-barbara-modell-agyon-ugralva-tombol.htmlEgyik kedvenc magyar modellünk nagyot tombolt napszemüvegben, az ágyon kiabálva – szerencsére egy vicces kép dokumentálta a különös esetet.Trend--Giorgio Armani egy szál fecskében lazulthttp://www.life.hu/trend/20150601-giorgio-armani-egy-szal-fecskeen-elvezte-a-tengerpartot-es-a-napsutest.htmlA 80 éves olasz divattervező egészen új oldalát mutatta meg a spanyol tengerparton.Trend--A japánok csupaszon szeretik - így szőrtelenítenek a nagyvilágbanhttp://www.life.hu/trend/20150522-szortelenites-vilagszerte-hol-mi-a-szokas-mi-a-trend.htmlAhány ország, annyi szokás – így van ez a szőrtelenítéssel is. Míg a világ egyik felén ciki, ha van szőr, addig máshol természetes még az is, ha a bikini alól kisebb bozót nézeget ki. Eláruljuk, hol hogyan csinálják.TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.