Laky Zsuzsi megmagyarázta a testsúlyát

Forrás: Facebook/ Miss Universe Hungary -
Laky Zsuzsanna Miss Universe Hungary hízás testsúly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Miss Universe Hungary zsűrijében ült Laky Zsuzsi egykori szépségkirálynő. Sokan észrevették, hogy felszaladt rá néhány kiló. 

Tizenkét éve a Miss Európa-választáson lett a legszebb lány Laky Zsuzsi. Régóta nem lehetett hallani róla, visszavonult a nyilvánosság elől. Azóta két kislány anyukája a szépségkirálynő, és ahogy ez lenni szokott, kicsit kikerekedett.

Forrás: Facebook/ Miss Universe Hungary

A Facebookon sokan csodálkoztak, mi történhetett a most 31 éves szépséggel, Zsuzsi azonban rövidre zárta a pletykákat: "Mi történt volna? Családanya vagyok, és így kerek az életem. Van rajtam még 10 kiló szülés után, na bumm. A lényeg, hogy a kislányaimnak és a férjemnek én vagyok a legszebb, a többi nem számít" – írta.

Jóga és harcművészet - próbáltad már a Budokon jógát?http://www.life.hu/ez-zsir/20150605-jogaiskola-a-jogaklikkel-a-flow-flow-ja-budokon.htmlHallottál már a harcművészetet és a jógát ötvözö Budokonnal? Érdemes megismerned ezt a mozgásformát, mert imádni fogod!Ez Zsír!ThinkstockBerki Krisztián kislányával jógázott http://www.life.hu/ez-zsir/20150608-berki-kirsztiannal-a-tv2-musorvezetojevel-jogazott-kislanya-natasa-zselyke-jogazott.htmlBerki Krisztián elárulta, kislánya sok mindenben utánozza őt. Legutóbb például Nati is beállt jógázni apukájával.Ez Zsír!--Június 21-én együtt jógázik az egész városhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150607-junius-21-en-egyutt-jogazik-az-egesz-varos.htmlHa jógázol, nem ismeretlen számodra a napüdvözlet. Hát miért ne jógáznál akkor a nyári napfordulókor?Ez Zsír!ThinkstockIszak Esztinek végtelen hosszúak a lábaihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150607-iszak-esztinek-vegtelen-hosszuak-a-labai.htmlIszak Eszti dögös farmersorban fényképezkedett egy rózsabokorral. Mindkettő nagyon jól állt neki.Ez Zsír!--Hajrá, kockahas! Ezek a legjobb hasizomgyakorlatok nőknekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150605-hajra-kockahas-igy-lesz-meg-feszesebb-az-izmod-a-kritikus-helyeken.htmlSosincs késő belekezdeni az edzésbe, ha pedig még van pár hét a nyaralásig, akkor bátran növelheted az edzésadagodat. Az egyik legkritikusabb testtáj nekünk, nőknek a has területe, amit az edzés mellett a gondosan összeválogatott étrend is alaposan befolyásol. Mozgással azonban sok mindenen változtathatsz, ezért mi most összeszedtük a legjobb hasizomgyakorlatokat, melyekről az utóbbi években a Life.hu-n olvashattál. Szemezgess belőlük bátran!Ez Zsír!Thinkstock"Impotens, fáradt és depressziós voltam" - Így lett 130 kilós mackóból szexi pasihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150605-chris-pratt-igy-fogyott-le.htmlHollywood egyik legkapósabb színésze lett a Galaxis őrzői óta Chris Pratt. Ezen a nyáron a Jurrasic World-ben lesz látható, amit rajongók milliói várnak, és ez köszönhető a sármos színésznek is. Ez Zsír!AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.