Kipróbáltuk: gymstick

Fotó: Lindmayer Zsolt -
blog testmozgás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még nincs késő formába lendülni a bikiniszezonra, ehhez azonban a rendszeres mozgás szinte kötelező. Mostantól Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere mutat be hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – a héten a gymstick kerül terítékre.

A gymstick tulajdonképpen egy bot, amelynek két 'nyúlványa' van, és felvenni is egy külön procedúra szerint kell: a medencéhez és a combhoz betámasztva lehet ráakasztani a lábfejre.

Fotó: Lindmayer Zsolt

A komótos bemelegítést követően megkezdődik az edzés – amit alkalmanként felváltva tartanak az oktatók –, és dübörög a külön ehhez a mozgásformához illesztett „számolós" zene, közben beakasztjuk az eszközbe a lábunkat.

Fotó: Lindmayer Zsolt

Közel sem olyan, mint a tengerészgyalogos vagy a köteles gyilkoló mozgás(ok), nem izzadok meg különösebben tőle, bár a plank a végén megint kifog rajtam, az óra után érzem is a hasizmaimat. A nyújtás persze ugyanúgy jólesik, mint máskor.

Fotó: Lindmayer Zsolt

Ha érdekel a teljes bejegyzés, és szeretnéd tudni, mire jó még ez az edzésmódszer, kattints IDE, a Move it, Blondie! blogra!

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16:00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön SARKA KATÁVAL!

Kipróbáltuk: Boot up http://www.life.hu/ez-zsir/20150601-kiprobaltuk-boot-up-hamori-barbi-a-move-it-blondie-bloggere.html Még nincs késő formába lendülni a bikiniszezonra, ehhez azonban a rendszeres mozgás szinte kötelező. Mostantól Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere mutat be hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz a nyárra. Edzésre fel – a héten a Boot Up! kerül terítékre. Ez Zsír! -- Kipróbáltuk: tollaslabda http://www.life.hu/ez-zsir/20150526-kiprobaltuk-tollaslabda-hamori-barbi-a-move-it-blondie-bloggere.html Még nincs késő formába lendülni a bikiniszezonra, ehhez azonban a rendszeres mozgás szinte kötelező. Mostantól Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere mutat be hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz a nyárra. Edzésre fel – a héten a tollaslabda kerül terítékre. Ez Zsír! Thinkstock Kipróbáltuk: sparrowbag http://www.life.hu/ez-zsir/20150505-kiprobaltuk-sparrowbag-hamori-barbi-a-move-it-blondie-bloggere.html Még nincs késő formába lendülni a bikiniszezonra, ehhez azonban a rendszeres mozgás szinte kötelező. Mostantól Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere mutat be hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz a nyárra. Edzésre fel - a héten a Sparrowbag kerül terítékre. Ez Zsír! -- Kipróbáltuk: stability http://www.life.hu/ez-zsir/20150420-edzes-stability-kiprobalta-a-moveitblondie-bloggere.html Még nincs késő formába lendülni a bikiniszezonra, ehhez azonban a rendszeres mozgás szinte kötelező. Mostantól Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere mutat be hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz a nyárra. Edzésre fel - a héten a stability kerül terítékre. Ez Zsír! Thinkstock Kipróbáltuk: deepwork http://www.life.hu/ez-zsir/20150427-kiprobaltuk-deep-work-hamori-barbi-a-move-it-blondie-bloggere.html Még nincs késő formába lendülni a bikiniszezonra, ehhez azonban a rendszeres mozgás szinte kötelező. Mostantól Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere mutat be hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz a nyárra. Edzésre fel - a héten a deepwork kerül terítékre. Ez Zsír! -- Kipróbáltuk: egy sportos délután a mobiledzővel http://www.life.hu/ez-zsir/20150413-edzes-mobiledzovel-moveitblondie-blogger-tippjei.html Még nincs késő formába lendülni a bikiniszezonra, ehhez azonban a rendszeres mozgás szinte kötelező. Mostantól Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere mutat be hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat, amikkel garantáltan csúcsformába kerülsz a nyárra. Edzésre fel! Ez Zsír! --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.