Bikinialakot villantott Kate Hudson és anyukája, Goldie Hawn

Forrás: AFP/Jason Merritt -
Kate Hudson Skiathos strandolás Goldie Hawn lány Görögország anya nyaralás sziget
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anya és lánya együtt élvezte a strandolást a görögországi Skiathos szigetén.

Kate Hudson köztudottan nagyon közel áll Goldie Hawnhoz. Anya és lánya rendszeresen kísérik el egymást rendezvényekre, premierekre, díjátadókra és forgatásokra, mindent tudnak egymásról, de ha kell, nyaralásukat is szívesen töltik együtt.

Forrás: AFP/Jason Merritt

A 36 éves színésznő ezúttal Görögország mesebeli szigetére, Skiathosra érkezett a 69 éves Goldie-val és még két barátnőjükkel - a róluk készült képekért kattints ide! Anya és lánya kétségkívül bombaformában vannak, Kate pedig nem is mulasztotta el megmutatnia magát képmegosztó oldalán:

Forrás: Instagram/Kate Hudson

Furcsa, de velük tartott még Kate exvőlegénye, Matthew Bellami, akivel még decemberben szakított a Majdnem híres színésznője.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16:00-kor minden kiderül - nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön SARKA KATÁVAL!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.