kipróbálás jóga edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sosincs késő belekezdeni az edzésbe! Mostantól Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere mutat be hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – a héten a SUP-jóga kerül terítékre.

Az egyik legeslegkedveltebb mozgásformám a jóga. Olykor talán már túlságosan is elfogultan írok róla, de igyekszem objektív maradni. Ennek szellemében fogtam hozzá a következő sportpróbához, ami egyszerre ötvözi a jógát és a vizet. Egyik nap a Facebook-oldalamat böngésztem, amikor belefutottam egy SUP-jóga-eseménybe.

Fotó: Lindmayer Zsolt

A kedves fogadtatás és az oktatóval való megismerkedés után a parton lévő mosdóba tartok, hogy átvegyem a fürdőruhámat. A következő percben már lent vagyok a partnál, ahol a kikötött SUP-ok várnak. Mivel az idő nem túl kegyes hozzánk, elég hűvös van, és fúj a szél, ez kiválóan motivál arra, hogy ne boruljak a vízbe jógázás közben. Az úszástudás nem is elvárás, hiszen sekély vízben, a parthoz közel leszünk végig.

Fotó: Lindmayer Zsolt

Ha érdekel a teljes bejegyzés, és szeretnéd tudni, mire jó még ez az edzésmódszer, kattints IDE, a Move it, Blondie! blogra!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.