Hűha! Sarka Kata mély dekoltázzsal emeli a súlyokat

Forrás: Facebook/ Sarka Kata -
súly Sarka Kata akaraterő dekoltázs villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kata a fitneszmodellként való szereplése óta is folytatja az edzést, így a dögös edzőtermi fotók sem maradhatnak el.

A Life.hu sztárszerzője egy Oprah-idézetet mellékelt a Facebookra posztolt szexi fotó mellé. „Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.”

Kata hihetetlen akaraterővel edzett nap mint nap, amikor a fitneszversenyre készült – valószínűleg erre utal az idézet. Cicivillantós képéről egyébként nehezen vesszük le a tekintetünket.

Forrás: Facebook/ Sarka Kata

Sarka Kata: "Nyolc éve minden megváltozott az életemben"

„Ezekben a hetekben nincs nap, és szinte óra sincs, hogy ne jusson az eszembe 2007, amikor is száznyolcvan fokos fordulatot vett az életem." Olvasd el a Life.hu sztárszerzőjének, Sarka Katának a legújabb bejegyzését

Műtétje után máris dagadnak Freddie Prinze Jr. izmaihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150629-freddie-prinze-jr-gerincmutetje-utan-maris-dagadnak-az-izmai.htmlA hollywoodi sztár múlt évben esett át egy gerincműtéten, ám a legfrissebb képek tanúsága szerint máris visszanyerte életerejét.Ez Zsír!Origo2 gyerek után is dögösen - 5 sztár, akinek nagyon irigyeljük a bikinialakjáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150625-dogos-sztarok-bikiniben-az-o-alakjukat-irigyeljuk.htmlNapok óta fagyoskodunk, és eszünkbe sem jut fürdőruhába bújni. De álmodozni azért szabad, néha pedig kell egy kis motiváció is, így kiválasztottuk azt az 5 hírességet, akinek bármikor elfogadnánk a bikinialakját. Hinnéd, hogy mindegyiküknek 2 gyermeke van? Igen, nekik könnyű, ez a dolguk, de lépjünk most túl ezen - a következő 5 nő testében csakis gyönyörködni tudunk. Ez Zsír!OrigoDögös, boxolós képpel üt ki mindenkit a Forma-1 legszexibb tesztpilótájahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150627-carmen-jorda-a-lotus-csapat-tagja-dogos-boxolos-kepet-tett-kozza.htmlAz idény elején a Life.hu beszámolt róla, hogy a Forma-1 rajongók és néhány szakmabeli is cikinek találta, hogy a Lotus bevállalta egy 26 éves, igencsak szemrevaló, és férfimagazinok oldalain is megfordult pilótanő alkalmazását. Akkor nem sokan hittek benne, hogy az ultradögös Carmen Jorda hasznos tagja lesz a csapatnak, mostanra azonban biztossá vált, hogy az. Nagyon is!Ez Zsír!--Feszes spárga a levegőben: Durva terpesztés Nicole Scherzingertőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150624-durva-terpesztes-nicole-scherzingertol.htmlLewis Hamilton exbarátnője Instagram oldalán tette közzé, milyen óriási spárgát tud csinálni a levegőben. A történethez persze kellett egy férfi is, no, meg két pár görkori, de az eredmény így is egészen elképesztő.Ez Zsír!OrigoKendall Jenner túl elfoglalt ahhoz, hogy eddzenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150626-kendall-jenner-tul-elfoglalt-es-tul-sokat-dolgozik-ahhoz-hogy-eddzen.htmlMegállíthatatlanul tör a csúcs felé Kim Kardashian modell húgocskája, akit jelenleg annyira lefoglal munkája, hogy nem jut ideje a testmozgásra sem.Ez Zsír!--Szörfdeszkán kézenállva mutatta meg formás popsiját a modellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150626-behati-prinsloo-modell-szorfdeszkan-kezenallva-mutatta-meg-formas-popsijat.htmlA homokos tengerparton pihenő szörfdeszkán állt kézen Behati Prinsloo – így mutatta meg szuper alakját.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.