22 kilót fogyott majd szépségversenyt nyert a brit lány

Forrás: Facebook -
elhatározás fogyás magabiztosság szépségverseny túlsúly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 23 éves Emily Bunce egész életében túlsúlyos volt, nemrég azonban nagy elhatározást tett. 

„Nem akartam magammal vinni a felnőttkorba a gyerekkori félelmeimet és problémáimat, ezért a változás mellett döntöttem” – mesélte a lány.

Forrás: Facebook

Emily, aki 22 kilót fogyott és hat ruhamérettel lett vékonyabb. Egy kisebb szépségversenyt már megnyert, ami után a Miss Anglia versenyen is elindult, ahol már a középdöntőben van. A legfontosabb számára azonban az, hogy sokkal jobban érzi magát a bőrében, és magabiztosabb lett. Korábbi időszakából itt találsz róla képeket!

Forrás: Facebook

Gyors fogyás helyett hosszú távra tervezel? 10 dolog, amit tarts be a siker érdekében!


Arra vágysz, hogy stabilan tartsd a versenysúlyodat, miközben nem kínzod magad haszontalan diétákkal, és jól is érzed magad a bőrödben? Megmutatjuk, mi az a 10 dolog, ami a legjobban beválik.

Hűha! Sarka Kata mély dekoltázzsal emeli a súlyokathttp://www.life.hu/ez-zsir/20150629-sarka-kata-mely-dekoltazzsal-emeli-a-sulyokat.htmlKata a fitneszmodellként való szereplése óta is folytatja az edzést, így a dögös edzőtermi fotók sem maradhatnak el.Ez Zsír!--Szörfdeszkán kézenállva mutatta meg formás popsiját a modellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150626-behati-prinsloo-modell-szorfdeszkan-kezenallva-mutatta-meg-formas-popsijat.htmlA homokos tengerparton pihenő szörfdeszkán állt kézen Behati Prinsloo – így mutatta meg szuper alakját.Ez Zsír!--10 kilót hízott Gesztesi Károlyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150630-10-kilot-hizott-gesztesi-karoly.htmlNépszerű a nők körében Gesztesi Károly. A színész állítja, megfordulnak utána a csajok, pedig jópár kilót felkapott. Ez Zsír!Fotó: Zsigmond László/Life.huRengeteget edzel, de nem mozdul a mérleg nyelve? Ez az oka!http://www.life.hu/ez-zsir/20150626-a-mozgastol-lehet-e-fogyni-valojaban-ime-az-uj-kutatas-eredmenyei.htmlIsmered az érzést, amikor egy egész heti kemény edzés után a mérleg mutatója egy millimétert sem billent lefelé, vagy amikor több kilométernyi biciklizés után meg mersz enni egy süteményt, máris felszaladt rád némi felesleg? Sokszor érzed úgy, hogy a testmozgás nem mindig hozza meg a várva várt eredményt, és nem hogy fogysz tőle, de néha egyenesen hízol?Ez Zsír!ThinkstockNagy étvágya van a Miss World Hungary győztesénekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150629-miss-world-hungary-gyoztese-nagyon-szereti-a-hasat.htmlMagyarország szépe, Kiss Daniella továbbra is törekszik csodás alakja megőrzésére, azonban néhány finom falatnak ő sem tud ellenállni.Ez Zsír!Műtétje után máris dagadnak Freddie Prinze Jr. izmaihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150629-freddie-prinze-jr-gerincmutetje-utan-maris-dagadnak-az-izmai.htmlA hollywoodi sztár múlt évben esett át egy gerincműtéten, ám a legfrissebb képek tanúsága szerint máris visszanyerte életerejét.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.