Túl kövérek voltak, hogy szexeljenek! 83 kilót kellett fogyniuk!

Forrás: Thinkstock -
boldogság kövér házasság fogyás szex terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Steve és Michelle Beer 350 kilósak voltak, amikor összeházasodtak, de a házasságot a méretes testük miatt több mint egy évig nem tudták elhálni.

Nagyjából 83 kilót fogyott fél év alatt a kövér pár, akik állításuk szerint túl kövérek ahhoz is, hogy dolgozzanak. Ennek ellenére közel másfélmillió forintot költöttek az esküvőjükre.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Itt még nincs vége a meglepő információknak, ugyanis Michelle terhes lett. A baba - mindenki kapaszkodjon meg - összességében a 14. gyereke lesz a párnak. A nőnek ugyanis hét, a férfinak hat gyermeke van már. Ezek szerint egyik félnek sem volt még annyira kövér párja, hogy ne férjen oda a hozzá. A 45 éves férfi és a 43 éves nő nagyon boldogok, alig várják a kisbaba érkezését. A pár egyébként további fogyást tervez. Képeket itt találsz róluk!

22 kilót fogyott majd szépségversenyt nyert a brit lányhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150630-emily-bounce-22-kilot-fogyott-majd-szepsegversenyt-nyert.htmlA 23 éves Emily Bunce egész életében túlsúlyos volt, nemrég azonban nagy elhatározást tett. Ez Zsír!OrigoHűha! Sarka Kata mély dekoltázzsal emeli a súlyokathttp://www.life.hu/ez-zsir/20150629-sarka-kata-mely-dekoltazzsal-emeli-a-sulyokat.htmlKata a fitneszmodellként való szereplése óta is folytatja az edzést, így a dögös edzőtermi fotók sem maradhatnak el.Ez Zsír!--Nagy étvágya van a Miss World Hungary győztesénekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150629-miss-world-hungary-gyoztese-nagyon-szereti-a-hasat.htmlMagyarország szépe, Kiss Daniella továbbra is törekszik csodás alakja megőrzésére, azonban néhány finom falatnak ő sem tud ellenállni.Ez Zsír!Műtétje után máris dagadnak Freddie Prinze Jr. izmaihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150629-freddie-prinze-jr-gerincmutetje-utan-maris-dagadnak-az-izmai.htmlA hollywoodi sztár múlt évben esett át egy gerincműtéten, ám a legfrissebb képek tanúsága szerint máris visszanyerte életerejét.Ez Zsír!Origo"Guggolás nélkül nincs kerek popsi" - Tézsla Ági fitneszmodell tippjeihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150622-tezsla-agi-fitneszmodell-igy-edz-etkezik-tippek-trukkok.htmlFelejtsd el a cukros üdítőket, a fehérlisztet, végezz sok-sok guggolást – de mi más kell még a tökéletes bikinialakhoz? Sorozatunkban ezúttal Tézsla Ági fitneszmodell árulta el a trükkjeit és azt, ő mivel is tartja magát formában. Ez Zsír!ThinkstockRubint Réka megmutatta eszméletlen dekoltázsát http://www.life.hu/ez-zsir/20150627-rubint-reka-fintesz-edzo-eszmeletlen-dekoltazst-villantott.htmlHatalmas dekoltázst villantott a medenceparton Rubint Réka, aki ezúttal is hihetetlenül szexi megjelenésével hódit. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.