Vajna Timi combjai mindent visznek – Fotó!

Forrás: Instagram/Vajna Timi -
comb Andy Vajna Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legalábbis egy kommentelő szerint, aki Andy Vajna nejének a nyilvános Facebook-oldalára kiposztolt képét dicsérte. Lássuk hát, mivel örvendeztette meg követőit a sztárfeleség!

Timi, akit legutóbb vetkőző férfiak szórakoztattak, dögös képet tett közzé a közösségi oldalán.

Forrás: Facebook/Tímea Vajna

Természetesen számtalan lájkot és rengeteg dicsérő hozzászólást kapott, többek között, mert gyönyörű alakja van, a lábai mindent visznek, továbbá bájos a cicusa is.

Hihetetlen bikinialakot villantott Zimány Lindahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150703-zimany-linda-megmutatta-bikinijet-a-rajongoinak.htmlA gyönyörű modell szexi fotót posztolt magáról a hivatalos Instagram oldalára. Linda igazán bombaformában van. Ez Zsír!OrigoHogy hizlal-e egy nyári hétvége? De még mennyire!http://www.life.hu/ez-zsir/20150701-mennyi-kaloriat-viszunk-be-a-szervezetbe-egy-hetvegen-okos-megoldasok.htmlNyár van, így bőven belefér a fagyi, a koktélok, a halászlé fehérkenyérrel és a rengeteg strandkaja? Szó se róla, néha kell egy kicsit bűnözni, de ha alapvetően az a célod, hogy a meleg hónapokban se szaladjon fel rád egy kis felesleg, akkor érdemes odafigyelned az étkezésedre a lazuláskor is!Ez Zsír!ThinkstockEz a blogger kipróbálta a Victoria's Secret modelljeinek edzéstervéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150702-egy-fitnesz-blogger-vegigcsinalta-a-victorias-secret-modellek-4-honapos-edzeset-es-dietajat.htmlNem is gondolnánk, mekkora munka áll a világhírű fehérneműcég angyalainak kinézete mögött, mielőtt tökéletes testtel, egy szál bugyiban végiglejtenek a márka kifutóján. Poppy Cross fitneszblogger kipróbálta edzéstervüket.Ez Zsír!OrigoExtrém maratont futott Katalin hercegné húgahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150702-pippa-middleton-extrem-korulmenyek-kozott-futott-maratont-kenyaban.htmlPerzselő hőségben és 1500 méter magasban futotta le a 42 kilométeres távot Pippa Middleton.Ez Zsír!--Grillkaja dögivel, csak egészségesen - így maradhatsz karcsú a grillpartik után ishttp://www.life.hu/ez-zsir/20150630-egeszseges-finomsagok-grillezeskor.htmlA grillételek már önmagában sokkal egészségesebbek, mint ha mondjuk paprikáskrumplit vagy pörköltet fehér kenyérrel veszel magadhoz a nyári kerti partin. De ez még semmi - most megmutatjuk, hogyan kombináld az fogásokat a grillpartin, hogy egy deka felesleg se szaladjon fel rád.Ez Zsír!ThinkstockKipróbáltuk: SUP-jógahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150629-kiprobaltuk-sup-joga-hamori-barbi-a-move-it-blondie-bloggere.htmlSosincs késő belekezdeni az edzésbe! Mostantól Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere mutat be hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – a héten a SUP-jóga kerül terítékre.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.