Bőséges reggeli és mindennapi csoki - Kiderült Audrey Hepburn alakjának titka

Forrás: Northfoto -
alak vékony diéta füstölt lazac csokoládé Audrey Hepburn világháború reggeli kedvenc étel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden nap reggelizett, evett csokit és havonta egyszer „detox-napot" tartott a néhai világhírű filmszínésznő. Fia lerántotta a leplet édesanyja alakjának titkáról.

A mai napig nők milliói irigyelik Audrey Hepburn legendás szépségét, kifinomultságát és törékeny alakját. Utóbbiról most fia, Luca Dotti nemrég megjelent könyve rántja le a leplet.

A Memories of My Mother Kitchen (Emlékek édesanyám konyhájából) szerint a Római vakáció és az Álom luxuskivitelben színésznője nem számított, hol volt éppen a világban, soha nem hagyta ki a reggelit.

Forrás: Northfoto

Kis híján belehalt az éhezésbe Audrey Hepburn

Az Audrey-karcsúság nem csupán genetikai adottság: a színésznő bizony gyerekként megtapasztalta, mi az éhezés, a szenvedés - Audrey Hepburn életéről bővebben ITT olvashatsz.
Így fest bikiniben a 47 éves Julia Robertshttp://www.life.hu/ez-zsir/20150623-igy-fest-bikiniben-a-47-eves-julia-roberts.htmlA Micsoda nő sztárját a mexikói tengerparton kapták lencsevégre, ahol férjével, Danny Moderrel töltötte jól megérdemelt pihenését.Ez Zsír!--Kézen állás közben csókolózott Berki Krisztánhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150705-berki-krisztian-olimpiai-bajnok-kezen-allas-kozben-csokolozott-felesegevel.htmlRomantikázás sportoló módra: nem mindennapi helyzetben váltott csókot egymással az olimpikon és felesége.Ez Zsír!--Műtétje után máris dagadnak Freddie Prinze Jr. izmaihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150629-freddie-prinze-jr-gerincmutetje-utan-maris-dagadnak-az-izmai.htmlA hollywoodi sztár múlt évben esett át egy gerincműtéten, ám a legfrissebb képek tanúsága szerint máris visszanyerte életerejét.Ez Zsír!OrigoExtrém maratont futott Katalin hercegné húgahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150702-pippa-middleton-extrem-korulmenyek-kozott-futott-maratont-kenyaban.htmlPerzselő hőségben és 1500 méter magasban futotta le a 42 kilométeres távot Pippa Middleton.Ez Zsír!--Furcsa módszerrel tartja formában magát Salma Hayekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150613-salma-hayek-furcsa-modszerrel-tartja-formaban-magat.htmlMivel a színésznőnek nincs ideje az edzésre, valami egészen más technikával igyekszik megőrizni vonalait.Ez Zsír!--Ez a blogger kipróbálta a Victoria's Secret modelljeinek edzéstervéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150702-egy-fitnesz-blogger-vegigcsinalta-a-victorias-secret-modellek-4-honapos-edzeset-es-dietajat.htmlNem is gondolnánk, mekkora munka áll a világhírű fehérneműcég angyalainak kinézete mögött, mielőtt tökéletes testtel, egy szál bugyiban végiglejtenek a márka kifutóján. Poppy Cross fitneszblogger kipróbálta edzéstervüket.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.