Megvan Hódi Pamela alakjának a titka!

rizs Hódi Pamela Több mint testőr hűsítő étel fogyókúra turmix
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela csodálatos alakkal büszkélkedhet, melynek titka egy különleges turmixban rejlik. 

A diétás shaket rizzsel összekeverve egy nagyon finom ételt lehet kapni, amely magas fehérjetartalmának köszönhetően egészséges is - legalábbis erre esküszik Hódi Pamela, aki a Több mint testőr című műsorban megmutatta, milyen otthonosan pörög-forog a konyhában.

„Azért praktikus a rizs turmix-szal, mert amellett, hogy gyorsan elkészül, nagyon laktató, ennek köszönhetően pedig remek fogyókúrás étel. Amikor meleg van, szeretem a hűsítő finomságokat, a rizst összekeverem a turmixommal, beteszem a hűtőbe, és amikor lehűlt, azt falatozzuk Natkóval" – magyarázta Pamela.

Ábel Anita átlépte fizikai határait http://www.life.hu/ez-zsir/20150701-abel-anita-szineszno-kitekeredve-pozolt-es-hatalmasat-fejlodott-a-jogaban-hat-honap-alatt.htmlA színésznő a jóga szerelmese lett, és megmutatta, pár hónap alatt mekkorát fejlődött, és milyen hajlékonnyá vált.Ez Zsír!--Istenes Bence bokszos izmokat villantotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150623-istenes-bence-az-rtl-klub-musorvezetoje-boxos-izmokat-villantott-az-edzeseknek-koszonhetoen.htmlA kemény edzések jót tettek Istenes Bencének, mert izmos karja láttán elolvadtunk a szerkesztőségben.Ez Zsír!--Sokkoló: 42 kilóra fogyott Szorcsik H. Vikihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150616-szorcsik-h-viki-a-tv2-joban-rosszban-egykori-szinesznoje-negyvenket-kilora-fogyott-anorexias-lett.htmlA Jóban Rosszban egykori sztárjáról nemrég derült ki, hogy anorexiás.Ez Zsír!--Demi Moore és Bruce Willis lánya elképesztően dögös bikinibenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150706-rumer-willis-demi-moore-es-bruce-willis-lanya-egyre-dogosebb-furdoruhaban.htmlRumer Willis egyre többször lep meg minket dögös fotóival. Ezúttal amerikai zászlós bikiniben pózolt.Ez Zsír!--Az antigravitációs izmok edzése - Ha sokáig akarsz járni, maradj talpon!http://www.life.hu/ez-zsir/20150702-jogaiskola-a-jogaklikkel-az-antigravitacios-izmok-edzese.htmlTudtad, hogy a felnőtt lakosság 80%-ának legalább egyszer volt már élete során gerincfájdalma? Ha nincs rengeteg időd a gerinced karbantartására, akkor válaszd inkább a leggyorsabb módszert: gyakorolj állva vagy ülve, a kevésbé hatékony fekvőgyakorlatok helyett, hiszen az egészséges gerinc a jó életminőségben eltöltött hosszú élet egyik garanciája!Ez Zsír!ThinkstockBőséges reggeli és mindennapi csoki - Kiderült Audrey Hepburn alakjának titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150705-audrey-hepburn-vekony-alakjanak-titka-fia-luca-dotti-konyvebol-kiderult.htmlMinden nap reggelizett, evett csokit és havonta egyszer „detox-napot" tartott a néhai világhírű filmszínésznő. Fia lerántotta a leplet édesanyja alakjának titkáról.Ez Zsír!Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.