Kövér bikinis nőkkel kampányol a plus size blogger

Forrás: Instagram/ Ashhhsmashhh -
kövér kampány blog blogger plus size bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
„Itt vagyunk, és tiszteletet érdemlünk" – olvasható a plus size lány, Corissa Enneking blogján, aki bikinis kampányt hirdetett a kövér nők elfogadása érdekében.

Corissa Enneking, aki a Fat Girl Flow nevű blogot írja, nagyon elégedetlen azzal, hogy milyen, a média által manipulált negatív kép él az emberekben a kövérekről. Több plus size internetezővel összefogva egy bikinis fotósorozattal akarta bemutatni a kövér test szépségét. Íme:

Forrás: Instagram/ Ashhhsmashhh

Forrás: Facebook/ Kelly Lynn

Forrás: Instagram/ The Liz Black

Maga a blogger is megmutatta magát bikiniben Forrás: fatgirlflow.com

Egy dinnyés fürdőruhát is mutatott Forrás: fatgirlflow.com

A többi fotót itt találod!

Van, akit nem érdekel, ha kellemetlenül érzed magad a bikinije miatt

Mi az, hogy bikinialak? Miért mások mondják meg neked, hogy mit vehetsz fel a strandon, és mit nem? Ezekre a kérdésekre kereste a választ a plus-size divatvlogger, Loey Lane. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Szédületes bikinialakot villantott a 41 éves Dobó Katahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150707-dobo-kata-szeduletes-bikinialakot-villantott-a-facebookon.htmlA szépséges színésznő, aki legutóbb hároméves kislányát is megmutatta, most csodálatos medencés fotót posztolt.Ez Zsír!--Furcsán szétállnak Rihanna mellei – Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20150707-rihanna-mellei-furcsan-szetallnak-instagram-fotoja-szerint.htmlA barbadosi énekesnő egész biztosan egy szexi, dekoltázshangsúlyos szelfit szeretett volna készíteni, mellei azonban nem engedelmeskedtek neki.Ez Zsír!OrigoBikiniben mutatta meg tökéletes alakját Kiss Ramónahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150706-bikiniben-mutatta-meg-tokeletes-alakjat-kiss-ramona.htmlFalatnyi bikinire vetkőztek a Barátok közt lányai: Kiss Rami, Mérai Katalin és Nyári Dia együtt pózoltak a ragyogó napsütésben. Ez Zsír!OrigoMegvan Hódi Pamela alakjának a titka!http://www.life.hu/ez-zsir/20150706-hodi-pamela-megmutatta-a-kedvenc-husito-fogyokuras-etelet-a-tobb-mint-testor-cimu-musorban.htmlHódi Pamela csodálatos alakkal büszkélkedhet, melynek titka egy különleges turmixban rejlik. Ez Zsír!--Demi Moore és Bruce Willis lánya elképesztően dögös bikinibenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150706-rumer-willis-demi-moore-es-bruce-willis-lanya-egyre-dogosebb-furdoruhaban.htmlRumer Willis egyre többször lep meg minket dögös fotóival. Ezúttal amerikai zászlós bikiniben pózolt.Ez Zsír!--Bőséges reggeli és mindennapi csoki - Kiderült Audrey Hepburn alakjának titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150705-audrey-hepburn-vekony-alakjanak-titka-fia-luca-dotti-konyvebol-kiderult.htmlMinden nap reggelizett, evett csokit és havonta egyszer „detox-napot" tartott a néhai világhírű filmszínésznő. Fia lerántotta a leplet édesanyja alakjának titkáról.Ez Zsír!Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.