"Nagyon kövérnek látszom" - Meglepő vallomást tett az álomnő

kövér önértékelés Sofia Vergara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő legújabb Instagram fotójától, vagyis inkább ahhoz fűzött kommentjétől még a szavunk is elállt.

"A mai fotózáson nagyon kövérnek látszom” – írta a smink nélkül is gyönyörű Sofia. Mi nem is hittünk a szemünknek ezt olvasva. Egy szép és híres nő, akinek ráadásul szuper pasija van, olyan önértékelési problémákkal küzd, hogy ezen a fotón kövérnek látja magát?

Forrás: Instagram/ Sofia Vergara

3 ok, amiért a nők utálják a testüket

Ha mással nem, hát a testünkkel biztos, hogy mindegyikünknek adódtak már problémái. Itt kisebbek, ott nagyobbak vagyunk a kelleténél, és mindig lehetnénk kicsit szebbek, nem? Azon persze csak ritkán gondolkodunk el, miért alakultak ki bennünk ezek a komplexusok. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Egy szál semmiben fotózták Adam Levine feleségéthttp://www.life.hu/trend/20150713-behati-prinsloo-modellt-adam-levine-feleseget-egy-szal-semmiben-fotoztak.htmlA gyönyörű modell, Behati Prinsloo egy vékony kis lepellel takargatja magát dögös Instagram-fotóján.Trend--Magyar tervező ruhájában lépett a vörös szőnyegre a világsztárhttp://www.life.hu/trend/20150713-abodi-dora-magyar-divattervezo-ruhajaban-jelent-meg-marie-avgeropoulos-szineszno-a-comic-conon.htmlA San Diego-i Comic Conon a magyar tervező, Abodi Dóra ruhájában jelent meg a színésznő, Marie Avgeropoulos.Trend--Sosem látott fotó a divat nagyasszonyáról: Anna Wintour köntösbenhttp://www.life.hu/trend/20150713-anna-wintour-a-vogue-foszerkesztoje-is-beszallt-mario-testino-torolkozo-projektjebe.htmlA híres divatfotósnak, Mario Testinonak, úgy látszik, senki nem tud nemet mondani: az amerikai Vogue magazin főszerkesztőjét is meggyőzte, hogy törölköző projektjében pózoljon.Trend--Hihetetlen! 51 évesen olyan teste van, mint egy 20 évesnekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150714-elle-macpherson-modell-51-evesen-is-nagyon-dogos.htmlElle Macpherson ausztrál modell bikiniben mutatta meg hihetetlenül dögös testét, amit egy huszonéves lány is megirigyelne.Ez Zsír!--150 kilót fogytak, hogy át tudják ölelni egymást az esküvőnhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150714-150-kilot-fogytak-hogy-at-tudjak-olelni-egymast-az-eskuvon-vegul-szakitottak.htmlA 40 éves Shane Graves és a 32 éves Marissa Schnell nagy fogyásba kezdett, hogy egymást átölelve tudjanak táncolni az esküvőn. A 90 napos fogyókúra során azonban szerelmük is elfogyott.Ez Zsír!ThinkstockNagy Alexa nem mindennapi testtartást villantotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150713-nagy-alexa-az-rtl-klub-baratok-kozt-szinesznoje-nem-mindennapi-testtartas-villantott-jogazas-kozben.htmlA Barátok közt sztárja megmutatta, milyen egy tökéletes faállás a jógában. Úgy tűnik, a színésznőnek új hobbija van.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.