Ilyen szexin csak Zimány Linda tud edzeni

Forrás: Instagram/ Zimány Linda -
power plate Zimány Linda edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikában élő, de éppen Magyarországon tartózkodó glammodell nagyon odafigyel a testére. Ma éppen egy power plate órán fárasztotta le magát. 

A Balaton Sound után mindenkire ráfér egy kis extra edzés. Jól tudja ezt Zimány Linda is, aki power platezéssel dolgozta le a kalóriákat. Egy fárasztó edzés után nem mindenki tud ilyen jól kinézni, mint Linda.

Zimány Linda Forrás: Instagram/ Zimány Linda

A modellről múlt héten olyan pletykák röppentek fel, hogy megtestesedett, sőt, egyesek szerint kifejezetten terheshassal járkált a fesztiválon. Linda persze cáfolja ezt, és megmutatta minden rosszakarójának, hogy valamit nagyon rosszul látnak.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!
Brutál cickókat mutatott a 35 éves Jessica Simpsonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150715-jessica-simpson-enekesno-kirakta-melleit.htmlHatalmas szülinapi ünneplésben van Jessica Simpson napok óta. Ezúttal St. Barts-ról posztolt merész fotót.Ez Zsír!--"A férfiak egoharcot vívnak a súlyzókkal" - Schönekker László testépítőt faggattuk a tökéletes férfitestrőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150713-schonekker-laszlo-testepito-fitneszes-edzes-es-eletmodtippjei.htmlSchönekker László 12 éve ismerkedett meg a súlyzók világával, és ez a szerelem azóta is tart. A közel két méter magas, 27 éves férfi testét elnézve egészen biztos, hogy ő tényleg tudja, hogyan is kell formálni, építeni az izmokat. Edzésről, életmódról és tipikus hibákról faggattuk a magyar bajnokot. Ez Zsír!OrigoNagy Alexa nem mindennapi testtartást villantotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150713-nagy-alexa-az-rtl-klub-baratok-kozt-szinesznoje-nem-mindennapi-testtartas-villantott-jogazas-kozben.htmlA Barátok közt sztárja megmutatta, milyen egy tökéletes faállás a jógában. Úgy tűnik, a színésznőnek új hobbija van.Ez Zsír!--Szakácskönyvet ír John Legend diétagyűlölő feleségehttp://www.life.hu/ez-zsir/20150714-chrissy-teigen-szakacskonyvet-ir-pedig-o-aztan-szereti-a-hasat.htmlChrissy Teigen hivatalos Instagram profilján tette közzé a hírt rajongóival: szakácskönyvet fog írni.Ez Zsír!OrigoÍgy néz ki a világ legizmosabb tűzoltónője - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20150713-tuti-hogy-ilyen-izmos-tuzoltonot-meg-nem-lattal-fotok.htmlCharlotte Anderson egy olyan testépítő nő, aki a hétköznapokban életeket ment, és hatalmas tüzeket fékez meg.Ez Zsír!--Így fest bikiniben a közel 40 éves Szandihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150713-igy-fest-bikiniben-a-kozel-40-eves-szandi.htmlSzandi gyönyörű alakja mindig ámulatba ejt minket, és egészen biztosan a Facebook-oldalának követőit is. Az énekesnő ismét megmutatta csodás idomait lenge öltözékben. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.