Íme, egy bikinis fotó a szexi VV Izáról, hogy szépeket álmodj!

Forrás: Facebook/ VV Iza -
VV Iza szexi bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Való Világok történetének egyik legkiabálósabb nője, Iza szexi bikinitestet villantott. 

Iza feldobja a férfi rajongók borongós kedd délutánját. A villalét óta még vékonyabbra fogyott a modellkedő lány, aki most egy matrancon lebegve mutatta meg formás testét.

Kemény diétázással és edzéssel Izának sikerült 7 kilótól megszabadulnia, néhány rajongója már félti is, nehogy ennél még vékonyabb legyen.

Forrás: Facebook/ VV Iza
Melyik magyar celebnő a legszexibb bikiniben? Megmutatjuk!http://www.life.hu/ez-zsir/20150723-melyik-magyar-celebno-a-legdogosebb-bikiniben-megmutatjuk.htmlAz szinte már nem is ember, aki nem mutatta meg magát az internet népének legalább 1-2 bikinis fotón. A celebek egészen biztosan így gondolják, hiszen idén nyáron is hemzsegnek a közösségi oldalak a bikinis szelfiktől, szexi képektől. Ezért nem hagyhattuk ki, hogy megmutassuk, ki hogy áll a bikinialakkal idén nyáron. Hogy igazságos legyen a verseny, sorozatunk első részében azok a celebnők kaptak helyet, akik modellkednek, a szépségükből élnek, vagy köztudottan sokat foglalkoznak azzal, hogy tökéletes legyen az alakjuk. Ez Zsír!--Wow! Több mint 30 kilót dobott le Lagzi Lajcsihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150728-lagzi-lajcsi-tobb-mint-30-kilotol-szabadult-meg.htmlA mulatós műfaj helytartója világéletében küzdött a súlyával. Hol rettenetesen elhízott, hol látványosan lefogyott, pedig a jojózás köztudottan nem egészséges.Ez Zsír!OrigoMicsoda test! El sem hinnéd, hogy a modell két hónapja szülthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150727-abbey-clancy-29-eves-brit-modell-ket-honappal-a-szules-utan-bikiniben-fotozkodott.htmlHihetetlen formában van Abbey Clancy, brit modell, akit két hónappal második gyermeke születése után fotóztak bikiniben. Ez a test megér egy misét! Ez Zsír!OrigoDöbbenetes átalakulás! Az 56 éves Madonna teste olyan, akár egy tinédzseréhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150726-az-56-eves-enekesno-madonna-teste-olyan-akar-egy-tinedzsere.htmlAz 56 éves popdíva szenvedélyesen szeret edzeni, aminek meg is van az eredménye: legújabb fotóján a teste olyan, akár egy tinédzseré.Ez Zsír!--1 nap alatt lapos has: tényleg lehetséges?http://www.life.hu/ez-zsir/20150720-1-nap-alatt-lehet-e-lapos-a-has-mit-mond-a-szakerto.htmlÉjjel-nappal edzel, figyelsz arra, mit eszel, de a hasad mégsem olyan lapos, mint szeretnéd? Szakértők szerint a következő trükkökkel egy nap alatt lapos lehet a hasunk - mutatjuk is, mi lehet a titok!Ez Zsír!ThinkstockFutni jelentős súlyfelesleggel? Címlapon lehet, de mi a helyzet a valóságban?http://www.life.hu/ez-zsir/20150721-a-womens-running-magazin-cimlapjan-a-plus-size-modell-erica-schenk-edz.htmlFutni csak azoknak lehet, akik vékonyak, izmosak, és nincs rajtuk súlyfelesleg? Sokak szerint igen, a Women's Running magazin azonban pontosan nekik mondott ellent azzal, hogy legújabb címlapján a plus size modell Erica Schenk látható futás közben. A koncepció remek, de tényleg érdemes ekkora súlyfelesleggel épp ezt a sportot választani?Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.