Te elhiszed, hogy ez a nő 32 hetes terhes és ikreket vár?

Forrás: Facebook/Sophie Guidolin -
fotózás terhesség hízás várandósság Instagram ikerterhesség kismama fitneszmodell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az internet legújabb sztárja Sophie Guidolin, aki ikerterhessége utolsó heteiben készítetett magáról egy gyönyörű kismama-fotósorozatot.

Hihetetlen, de igaz: az alábbi képen szereplő fitneszmodell, Sophie Guidolin várandósságának 32. hetében jár és ikreket vár.

Sophienak a hírek szerint kislányai lesznek Forrás: Instagram/Sophie Guidolin

A táplálkozási szakértő és edző, aki közösségi oldalaira töltötte fel kismama fotózásának egyik nagyon meztelen részletét, 15 kilót hízott terhessége alatt, amelyből 6 kilót tesznek ki a szíve alatt hordott gyermekei.

Forrás: Facebook/Sophie Guidolin

A rengeteg csodáló komment mellett sok kritika is érte a 26 éves fitneszmodellt, mivel képmegosztó oldalának tanúsága szerint 26 hetesen még súlyokat emelgetett. A terhesség alatti sportolásról bővebben ide kattintva olvashatsz a Life.hu-n.

És rá még emlékszel?

Nem Sophie az egyedüli kismama, aki nem hanyagolta el a sportot terhesség alatt sem. Annak idején hatalmas botrányt kavart egy kismama, aki várandósságának 9. hónapjában is súlyokat emelgetett - erről bővebben ide kattintva olvashatsz.
Új őrület: a terhességi csíkok elárasztják az Instagramothttp://www.life.hu/drlife/20150729-uj-orulet-a-terhessegi-csikok-elarasztjak-az-instagramot.htmlSzégyelled a narancsbőröd és a terhességi csíkjaid? Ne tedd! Fotózd le, és oszd meg inkább a világgal: tedd közszemlére az Instagramon. Légy rá büszke! Nők milliói teszik most ugyanezt. Dr. LifeThinkstockÍme, egy bikinis fotó a szexi VV Izáról, hogy szépeket álmodj!http://www.life.hu/ez-zsir/20150728-bikinis-foto-a-szexi-vv-izarol.htmlA Való Világok történetének egyik legkiabálósabb nője, Iza szexi bikinitestet villantott. Ez Zsír!--Ilyen egy igazi has a terhesség utáni hetekben - nem olyan, mint Heidi Kluméhttp://www.life.hu/csalad/20150723-ilyen-egy-igazi-has-a-terhesseg-utani-hetekben-nem-olyan-mint-heidi-klume.htmlNem ritka, hogy a szupermodellek, színésznők a terhességük után néhány nappal már régi formájukban villognak. Egy "hétköznapi" nőnek ennél sokkal nehezebb a szülés utáni alak visszanyerése.CsaládOrigoMelyik magyar celebnő a legszexibb bikiniben? Megmutatjuk!http://www.life.hu/ez-zsir/20150723-melyik-magyar-celebno-a-legdogosebb-bikiniben-megmutatjuk.htmlAz szinte már nem is ember, aki nem mutatta meg magát az internet népének legalább egy-két bikinis fotón. A celebek egészen biztosan így gondolják, hiszen idén nyáron is hemzsegnek a közösségi oldalak a bikinis szelfiktől, szexi képektől. Ezért nem hagyhattuk ki, hogy megmutassuk, ki hogy áll a bikinialakkal idén nyáron. Hogy igazságos legyen a verseny, sorozatunk első részében azok a celebnők kaptak helyet, akik modellkednek, a szépségükből élnek, vagy köztudottan sokat foglalkoznak azzal, hogy tökéletes legyen az alakjuk. Ez Zsír!--99 évesen egy levélből tudta meg, hogy terhes!http://www.life.hu/drlife/20150722-99-evesen-tudta-meg-hogy-ujbol-terhes.htmlIgencsak meglepődhetett a 99 éves Doris Ayling, amikor kézhez kapta a kórházból érkezett levelet, amely szerint meg kell jelennie terhesgondozáson.Dr. LifeThinkstockNee! Nicole Scherzinger terhes lenne?http://www.life.hu/ez-zsir/20150715-nicole-scherzinger-terhes-furcsan-gombolyodik-a-hasa-instagram-fotojan.htmlMeglepő képet posztolt Instagram oldalára az énekesnő, amiből még arra is következtethetnénk, hogy kisbabát vár. Vajon mi az igazság?Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.