Rekordot döntött a 96 éves futó bácsi

Forrás: Facebook/ Dr Charles Eugster -
testmozgás idős rekord futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretnénk olyan jó kondiban lenni, mint a 96 éves sprinter, aki a napokban rekordot döntött.

A 100 métert 23.87 másodperc alatt, a 200 métert 57.26 másodperc alatt futja le Dr Charles Eugster, aki korábban fogorvosként dolgozott.100 méteres rekordja csak 13 másodperccel több, mint amit a világ leggyorsabb embere, Usain Bolt tud futni.

Forrás: Facebook/ Dr Charles Eugster

Meglepő, hogy több vetélytársa is van a bácsinak, sőt az is, hogy létezik egy kifejezetten a 95 év feletti korosztálynak rendezett verseny. Itt döntött rekordot a bácsi, akinek nagyon fontos a testmozgás.

„Az öregségnek nem kell olyannak lenni, ahogy az emberek általában elképzelik: ez lehet a legélvezetesebb, legcsodálatosabb időszaka az életnek, feltéve, ha karban tartjuk a testünket. Ez az alapja mindennek" – vallja a bácsi, akinek egyik példaképe maga II. Erzsébet királynő: „Soha nem megy nyugdíjba, mindig aktív. Nagyon jó példát mutat, amit minden alattvalónak követni kellene."

Megdöbbentő! Naponta tízezer kalóriát vitt be szervezetébe a testépítőhttp://www.life.hu/drlife/20150729-kaloria-testepito-dobbenet-majrak-betegseg-szteroid.htmlDean Wharmby átlagos srác volt, aki az akkori férfiideál, Arnold Schwarzenegger hatására akart kisportolt testű lenni. Később bevallotta, hogy a megfelelő fizikumához eleinte szteroidokat használt, mondván akkoriban mindenki ugyanazt tette.Dr. LifeOrigoA marihuána óvja a csontokat? Igen!http://www.life.hu/drlife/20150729-marihuana-fu-csont-kutatas-szakerto.htmlSzámos amerikai államban legális lett a marihuána használata, persze kizárólag gyógyászati célokra. Egy új tanulmány szerint a marihuána nem pszichoaktív összetevője, a kannabinoid segítheti a csontsérülések gyógyulását.Dr. LifeThinkstockMegbarátkozott kopaszságával a rákos tinédzserhttp://www.life.hu/drlife/20150730-megbaratkozott-kopaszsagaval-a-rakos-tinedzser.htmlA 15 éves Katie a kemoterápia alatt vesztette el a haját. Eleinte sokat küzdött azért, hogy el tudja fogadni a kopaszságot, mostanra azonban magabiztosabbnak érzi magát, mint vállig érő fürtökkel.Dr. LifeThinkstockRékasi Károly: "Próbálok magyarázatot találni a miértekre"http://www.life.hu/drlife/20150730-rekasi-karoly-mielobb-szinpadra-allna-es-sajat-motort-vasarolna.htmlMég csak most engedték ki a kórházból, máris a motorozáson töri a fejét Rékasi Károly. Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.huBetegsége ellenére zökkenőmentesen szült Polgár Krisztahttp://www.life.hu/drlife/20150729-polgar-kriszta-szepsegkiralyno-terhessege-veszelybe-kerult-egy-hatalmas-ciszta-miatt.htmlA szépségkirálynő múlt héten adott életet második kisfiának, Kaldau Vincentnek. A boldog anyuka elmesélte, hogy betegsége ellenére zökkenőmentesen hozta világra babáját.Dr. LifePlasztikrémmé változtak az Olsen ikrek! Már nem is hasonlítanak egymásrahttp://www.life.hu/drlife/20150729-mary-kate-olsen-es-ashley-olsen-arca-teljesen-elt.htmlAz egykor annyira édes Olsen lányok arca mára teljesen eltorzult, a sok plasztikai beavatkozás miatt az ikrek már nem is hasonlítanak egymásra. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.