Te elhiszed, hogy ez a dögös test egy 43 éves nőé?

Forrás: Instagram/ Lisa Snowden -
izmos test bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 43 éves Lisa Snowdon elképesztő bikinis képet posztolt magáról. Elképesztő, hogy valóban ennyi idős a celebnő.

A brit modell és műsorvezető hihetetlenül formás és izmos testet villantott, amit még egy 20 éves lány is megirigyelhetne. A rajongók el is ájultak Lisa alakjától. Csodáld meg te is a fotókat:

Forrás: Instagram/ Lisa Snowden

Forrás: Instagram/ Lisa Snowden

Ejha! 20 évesnek néz ki az 52 éves nő

A brit Pamela Jacobs 52 éves, de úgy néz ki, mintha a húszas éveiben járna. Csodálatos külsejét saját bevallása szerint a napozókrémnek és a kókuszolajnak köszönheti. Nézd meg a nő fotóit itt!
Tudj meg többet a hatékony bemelegítésről!http://www.life.hu/ez-zsir/20150731-jogaiskola-a-jogaklikkel-tudj-meg-tobbet-a-hatekony-bemelegitesrol.htmlAz elmúlt évtizedben számtalan tudományos vizsgálat bizonyította, hogy edzés, sportolás előtt a dinamikus nyújtás hatékonyabb, a statikus nyújtást azonban érdemes az edzés végére hagyni. A sporttevékenység előtti statikus nyújtás ugyanis bizonyítottan csökkenti az erőt, a gyorsaságot és a robbanékonyságot is.Ez Zsír!ThinkstockCserpes Laura kikerekedetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150803-cserpes-laura-enekesno-berki-krisztian-exbaratnoje-kerekded-testalkattal-pozolt.htmlAz énekesnő olyan ruhát választott legutóbbi fellépésére, amely remekül kiemelte szexi, gömbölyded alakját.Ez Zsír!--Így nyújtja le Irina Shayk a tökéletes izmaithttp://www.life.hu/ez-zsir/20150802-igy-nyujtja-le-irina-shayk-a-tokeletes-izmait.htmlA modell is jól tudja, edzés után kötelező a nyújtás. Ezt pedig egy több, mint szexi fotón be is mutatta képmegosztó oldalán. Ez Zsír!--Kit érdekel a vihar, ha láthatjuk Rihannát bikiniben?http://www.life.hu/ez-zsir/20150802-rihanna-enekesno-bikiniben-pozol.htmlNem olyan karcsú, mint Heidi Klum, és nincsenek olyan tökéletes mellei, mint Emily Ratajkowskinak, mégis örülünk, hogy láthatjuk Rihannát bikiniben. Formás, nőies, és nem fél megmutatni idomait!Ez Zsír!OrigoMi történik, ha 50 kilót fogysz? Megmutatjuk!http://www.life.hu/ez-zsir/20150730-50-kilo-fogyas-utan-igy-nez-ki-egy-no-teste-erre-kell-figyelni-a-szakertok-szerint.htmlNaponta olvasunk inspiráló történeteket olyan nőkről és férfiakról, akiknek egy jelentős fogyás után megváltozott az életük: kivirágzott a párkapcsolatuk, helyreállt az önbecsülésük, és számtalan elismerést kaptak a környezetüktől. De mi a helyzet valójában? Hogy néz ki egy női test 50 kiló fogyás után? Azt leszögezhetjük: nem úgy, mint egy Victoria's Secret-modellé. Elna Baker történetét érdemes elolvasnia mindenkinek, aki fogyni szeretne akár kevesebbet, akár többet a közeljövőben. Ez Zsír!OrigoMegdöbbnető átalakulás: Együtt edzett anya és fiahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150731-elkepesztoen-megvaltozott-az-eletmodvaltasra-szavazo-es-egyutt-edzo-anya-es-fia.htmlAz előre gyártott készételeken élő család belevágott a teljes életmódváltásba. Az eredményt elnézve, nagyon jól tették.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.