Kigyúrta magát, és otthagyta irodai munkáját a férfi

Forrás: Twitter/ Lloyd Stevens -
irodai munka testépítés edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
12 hét alatt kövér, irodai munkásból szexi testépítő lett Lloyd Stevens. Nyomorultnak érezte magát attól, hogy az asztalhoz láncolva tölti minden napját, és extrém edzésbe, valamint diétába kezdett. 

A 35 éves Lloyd élete 180 fokos fordulatot vett. Diétázni és edzeni kezdett, és mindössze 12 hét leforgása alatt olyan szexire gyúrta magát, hogy szinte fel sem lehet ismerni.

Lloyd Stevens Forrás: Twitter/ Lloyd Stevens

Mikor elérte az álomtestet, összepakolta a cuccát, felállt az irodai asztaltól, és személyi edzőnek állt. Lloyd szerint a genetikának semmi köze ahhoz, hogy ki milyen testben él, az emberek csak kifogásként hivatkoznak rá.

"Étkezés és edzés, ezen áll vagy bukik minden" - mondta, és hozzátette, fontos, hogy mindenki konzisztensen kövesse az étrendet és az edzéstervet. Lloyd szerint minden nap másik testrészt érdemes erősíteni.

A férfi egyébként az avokádóra, tojásra, füstölt lazacra, zabpehelyre és kivire esküszik, ha diétáról van szó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.