Vajna Timi bevallotta, mi a legnehezebb az életében

Vajna Timi nehéz döntés Andy Vajna kiló fogyókúra edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna feleségének áloméletében is akad valami, ami nehezen megy, ami kedvét szegi egy-egy napon.

Vajna Timi nádszálvékony, mégis kifejtette, mennyire nehéz pár kilótól megszabadulnia. Vajon mi készteti őt arra, hogy fogyókúrázzon? Hiszen sokat edz, és tökéletesen állnak neki a ruhaköltemények, amikben megjelenik. Ne fogyj, Timi, hidd el, így is tökéletesen mutatsz Andy mellett!

Forrás: Instagram/Vajna Timi

„Az egyik legnehezebb dolog: fogyni" – írta az Instagram-oldalán közzétett kép mellé Timi.

Rita Ora bikinialakjára nincsenek szavak - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20150804-rita-ora-enekesno-szexi-bikinialakot-villantott-egy-yachton.htmlA 24 éves énekesnő hihetetlen formában van, dögös bikinialakját ezúttal egy jachton villantotta meg, igazán szexi pózban. Ez Zsír!AFPTe elhiszed, hogy ez a dögös test egy 43 éves nőé?http://www.life.hu/ez-zsir/20150803-lisa-snowdon-43-eves-a-teste-mint-egy-20-evese.htmlA 43 éves Lisa Snowdon elképesztő bikinis képet posztolt magáról. Elképesztő, hogy valóban ennyi idős a celebnő.Ez Zsír!--Tudj meg többet a hatékony bemelegítésről!http://www.life.hu/ez-zsir/20150731-jogaiskola-a-jogaklikkel-tudj-meg-tobbet-a-hatekony-bemelegitesrol.htmlAz elmúlt évtizedben számtalan tudományos vizsgálat bizonyította, hogy edzés, sportolás előtt a dinamikus nyújtás hatékonyabb, a statikus nyújtást azonban érdemes az edzés végére hagyni. A sporttevékenység előtti statikus nyújtás ugyanis bizonyítottan csökkenti az erőt, a gyorsaságot és a robbanékonyságot is.Ez Zsír!ThinkstockMegdöbbnető átalakulás: Együtt edzett anya és fiahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150731-elkepesztoen-megvaltozott-az-eletmodvaltasra-szavazo-es-egyutt-edzo-anya-es-fia.htmlAz előre gyártott készételeken élő család belevágott a teljes életmódváltásba. Az eredményt elnézve, nagyon jól tették.Ez Zsír!OrigoTe elhiszed, hogy ez a nő 32 hetes terhes és ikreket vár?http://www.life.hu/ez-zsir/20150731-32-hetes-terhes-es-ikreket-varo-fitneszmodell-meztelen-fotosorozata.htmlAz internet legújabb sztárja Sophie Guidolin, aki ikerterhessége utolsó heteiben készítetett magáról egy gyönyörű kismama-fotósorozatot.Ez Zsír!OrigoMicsoda test! El sem hinnéd, hogy a modell két hónapja szülthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150727-abbey-clancy-29-eves-brit-modell-ket-honappal-a-szules-utan-bikiniben-fotozkodott.htmlHihetetlen formában van Abbey Clancy, brit modell, akit két hónappal második gyermeke születése után fotóztak bikiniben. Ez a test megér egy misét! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.