Vajna Timi rejtegeti pocakját, Andy Vajna fogyókúrára fogná

Forrás: Life.hu -
Vajna Timi alak szexi fogyás Andy Vajna elégedetlen fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi  takargatja testét, nem is nagyon értettük, miért teszi. Csodás alakját sokan irigylik, simán felvehetne kétrészes fürdőruhát is. Férje szerint azonban van miből leadnia bájos feleségének.

"Nem tudok diétázni, és pár nappal ezelőtt megettem két doboz Sacher-tortát Bécsben. Érzem is a hatását, felugrott rám azonnal plusz 5 kiló. Mind a hasamra és a combomra, ezért takargatom magamat. Ez a két terület, a nőiesség szimbóluma kényes nálam. Kissé kellemetlennek érzem, hogy pont ennyi fotós előtt kell megmutatni magamat. Ibizán, ahol nyaraltunk, nem takargattam magamat, ott nem voltak magyarok, akik árgus szemmel lesték volna minden mozdulatomat, az alakomat. Felvállalom a testemet, csak kellene edzeni. Andy is látja, hogy kicsit kigömbölyödtem, nem zavarja. Ha szól valamit mégis, akkor viccesen visszacsípek, hogy: »baba, neked meg a pocakodra kellene egy kicsit jobban figyelned« – nevetett Tímea, akinek mi tökéletesnek találtuk a testét a Kacsafutam sajtóeseményén.

Forrás: Life.hu

Ha azonban mégis fogyni szeretne Timi, fel kell kötnie a nadrágját, a napokban ugyanis azt nyilatkozta, hogy életében a legnehezebb dolga a fogyókúrával van.

Úgy tűnik, tényleg lehetetlen lefogynihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150722-ugy-tunik-tenyleg-lehetetlen-lefogyni-egy-uj-kutatas-szerint.htmlA legújabb brit kutatás azt mutatja, hogy a felesleges kilókat felszedő emberek döntő többségének soha nem sikerült visszanyernie egészséges testsúlyát.Ez Zsír!--Kerek és feszes: Eva Longoria szuperszexi fenekét csodáljukhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150720-kerek-es-feszes-eva-longoria-szuperszexi-feneket-csodaljuk.htmlA 40 éves Eva Longoria kirobbanó formában van. Nem túl meglepő.Ez Zsír!--Szalonna ízű szuperélelmiszert fejlesztettek kihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150720-szalonna-izu-szuperelelmiszert-fejlesztettek-ki.htmlA kutatók egy olyan algatörzset hoztak létre, amely rendkívül tápláló és rengeteg antioxidánst tartalmaz, ugyanakkor szalonna ízű.Ez Zsír!--5 kép, amit mindenképpen látnod kell a világsztárok szuperdögös fitneszedzőjérőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150716-5-kep-amit-mindenkeppen-latnod-kell-a-vilagsztarok-szuperdogos-fitneszedzojerol-jennifer-nicole-lee.htmlA legnagyobb világsztárok edzője, Jennifer Nicole Lee fitnesszmodell nem túlzottan szégyellős. Íme, a kedvenc képeink a gyönyörű nőről. Ez Zsír!OrigoFormás popsik, tónusos combok - így edzenek a szépségkirálynő-jelöltekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150603-vajna-timi-szepsegkiralyno-jeloltjeit-katus-attila-edzi.htmlA Miss Universe szépségverseny résztvevői kőkeményen edzenek, hogy a lehető legjobb formájukat hozzák a június 6-ai versenyen. Ezúttal bepillantottunk a kulisszák mögé, és megmutatjuk, Katus Attila hogyan készíti fel őket. Miss Sport akcióban.Ez Zsír!OrigoBrutális izmok! Jakabos Zsuzsa kockahasat, Hosszú Katinka látványos bicepszeket villantotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150428-brutalis-izmok-jakabos-zsuzsa-szexi-kockahasat-hosszu-katinka-pedig-latvanyos-bicepszeket-villantott.htmlKedvenc úszónőink nem bízzák a véletlenre: kőkeményen edzenek, hogy bezsebeljék a jól megérdemelt aranyérmeket. És legnagyobb örömünkre meg is mutatják, hogyan készülnek a versenyekre.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.