„A kövérek szexik” – vallják a félmeztelenül pózoló duci nők

kövér szexi duci félmeztelen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brazil fotográfus, Mariana Godoy félmeztelen fotósorozatot készített öt duci nőről, akik bátran vállalják alakjukat.

„Azt szeretném, ha a kövér szót az emberek nem sértésként, hanem bókként használnák. Kövérnek lenni, és imádni a testedet – csodálatos érzés” – nyilatkozta Mariana, akinek a kamerája előtt bátran pózoltak fehérneműben a duci nők. A modellek a kövérségi fóbia ellen tiltakoznak, és a test szeretetére akarnak ösztönözni - ezért vállalták a fotózást.

/1508/duci_20158513548
5 nyári zöldség és gyümölcs, ami csodákat tesz a testtel 50 feletthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150803-5-nyari-zoldseg-es-gyumolcs-ami-csodakat-tesz-a-testtel-50-felett.htmlAz egészséges életmód mindig nagyon fontos, ám egy bizonyos kor felett ennek még nagyobb a jelentősége: ötvenen túl különösen lényeges, hogy a szervezet még több olyan vitaminhoz, tápanyaghoz hozzájusson, amivel ellenállóbb lesz a betegségekkel szemben. Íme, 5 nyári zöldség és gyümölcs, amikkel még többet tehetsz magadért ötven év felett!Ez Zsír!ThinkstockKigyúrta magát, és otthagyta irodai munkáját a férfihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150804-kigyurta-magat-es-otthagyta-irodai-munkajat-a-ferfi.html12 hét alatt kövér, irodai munkásból szexi testépítő lett Lloyd Stevens. Nyomorultnak érezte magát attól, hogy az asztalhoz láncolva tölti minden napját, és extrém edzésbe, valamint diétába kezdett. Ez Zsír!--Vajna Timi bevallotta, mi a legnehezebb az életébenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150804-vajna-timi-andy-vajna-felesege-bevallotta-a-fogyokura-a-legnehezebb-dolog-az-eleteben.htmlAndy Vajna feleségének áloméletében is akad valami, ami nehezen megy, ami kedvét szegi egy-egy napon.Ez Zsír!Fotó: Zsigmond László/Life.huRita Ora bikinialakjára nincsenek szavak - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20150804-rita-ora-enekesno-szexi-bikinialakot-villantott-egy-yachton.htmlA 24 éves énekesnő hihetetlen formában van, dögös bikinialakját ezúttal egy jachton villantotta meg, igazán szexi pózban. Ez Zsír!AFPTudj meg többet a hatékony bemelegítésről!http://www.life.hu/ez-zsir/20150731-jogaiskola-a-jogaklikkel-tudj-meg-tobbet-a-hatekony-bemelegitesrol.htmlAz elmúlt évtizedben számtalan tudományos vizsgálat bizonyította, hogy edzés, sportolás előtt a dinamikus nyújtás hatékonyabb, a statikus nyújtást azonban érdemes az edzés végére hagyni. A sporttevékenység előtti statikus nyújtás ugyanis bizonyítottan csökkenti az erőt, a gyorsaságot és a robbanékonyságot is.Ez Zsír!ThinkstockCserpes Laura kikerekedetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150803-cserpes-laura-enekesno-berki-krisztian-exbaratnoje-kerekded-testalkattal-pozolt.htmlAz énekesnő olyan ruhát választott legutóbbi fellépésére, amely remekül kiemelte szexi, gömbölyded alakját.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.