Csúcsformában ikerszülés után: Bomba teste lett Koncz Brigitta fitneszmodellnek!

Forrás: Koncz Brigitta -
fitnesz Koncz Brigitta egészséges életmód fitneszmodell alakformálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koncz Brigitta kitartásához kétség sem férhet: a 38 éves, kétgyermekes anyuka a szülés után nem tudta leadni a súlyfelesleget; 35 kilótól szeretett volna megszabadulni. Ám az életmódváltásnak és a sok mozgásnak meglett az eredménye - ma már fittebb, feszesebb, izmosabb, mint valaha. Nekünk elárulta, hogyan csinálta!
Forrás: Koncz Brigitta

A 38 éves anyuka életébe egészen véletlenül jött a versenyzés, de hamar a mindennapjai részévé vált. „

egy 20 hetes kőkemény diétát és edzést követően 55 kilóra fogytam. Ez lett a versenysúlyom.

Forrás: Koncz Brigitta

Briginek általában heti 5 edzése van, mindennap más izomcsoportot dolgoztat meg. Emellett magán végez testkezeléseket is, amik nagyon hasznosnak bizonyulnak. Mivel gyógymasszőrként végzett, tudja, mit hogyan kell csinálni: foglalkozik zsírbontással, köpölyözéssel, különféle gépekkel próbálja eltüntetni a narancsbőrt. Ma már ez lett a munkája és a hivatása is. Ha pedig versenyre készül, még egy kardioedzést beiktat az edzéstervébe minden héten. „A sport mellett a feltöltődésre is kell időt szánni - ezt én is megteszem. Sokat vagyok a gyerekeimmel, a családommal, barátokkal, kirándulunk, főzünk, mozizunk. És mindig igyekszem tanulni valamit - ez engem nagyon kikapcsol!”

Természetesen az étrend megfelelő összeállítása mellett sem mehetünk el szó nélkül, hiszen erre is legalább annyira – ha nem jobban – oda kell figyelni, mint a sportra. „

Nem a bevitt kalóriákat számolgatom állandóan, hanem arra ügyelek, hogy milyen minőségű szénhidrátot fogyasztok.

Forrás: Koncz Brigitta

No és persze a megfelelő folyadékbevitel is nagyon lényeges. A nassolás sem maradhat el: ugyan csokifüggő voltam, most azért ezen próbálok változtatni. Ha rám tör a nassolhatnék, akkor zsírszegény túrót, tojásfehérjét, zabot, édesítőt keverek össze, és kisütöm, vagy magas kakaótartalmú csokit eszegetek.”

Brigi tippje

„Azt javasolnám a nőknek, legyenek kitartóak, türelmesek és elszántak. Ne sajnálják az időt, energiát a változásra. Ne akarjanak egy hónap alatt megváltozni, hiszen nem ennyi idő alatt lettek olyanok, ahogyan kinéznek. Ha pedig edzésről van szó, nem szabad félni a nagy súlyoktól, nem lesznek tőle óriásiak. Az én személyes kedvencem a lábedzés: a guggolás és a kitörés minden formája nagyon jó gyakorlat! Emellett szeretek nagy súlyokkal edzeni, sokszor akár kifulladásig.”

/1501/Fitne2015123231110

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.