Megosztotta tökéletes alakjának titkát Miranda Kerr

erősítés Miranda Kerr titok pilates jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szupermodell kirobbanó formában van, és ezt újra meg is mutatta a nagyvilágnak. A dögös képek mellett ezúttal még alakjának titkát is megosztotta.

A változatos edzésre esküszik a hétköznapi anyukaként is dögös Miranda Kerr, mert azt nem lehet megunni. Alapvetően egyébként jógával, pilatesszel és különböző erősítő gyakorlatokkal tartja formában a testét. A szupermodell szinte minden nap edz, néha pedig már négyéves fia, Flynn is bekapcsolódik.

Forrás: Your Fitness

A híresség, akinek milliárdos az új pasija, azt is megosztotta a rajongóival, hogy mindig van valami egészséges harapnivaló a táskájában, úgyhogy ha napközben megéhezik véletlenül sem gyorséttermi étellel csillapítja étvágyát, hanem gyümölccsel és magokkal. Ezen kívül a víz fontosságára hívta fel a figyelmet: „hidratálás nélkül nincs szép test”.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.