A szépség és a szörnyeteg: így nyaralt az öreg milliomos és gyönyörű felesége

Vakáció Olaszország feleség milliomos család tengerpart Szicília nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg Flavio Briatore hatalmas pocakot eresztett mostanában, addig a nála 30 évvel fiatalabb felesége, Elisabetta egyre dögösebben néz ki.

Nyaralás közben kapták lencsevégre az olasz milliomost, Flavio Briatorét és családját.

Flavio Briatore és felesége, Elisabetta kisfiukkal, Falcóval Forrás: NORTHFOTO/Riccardo Dalle Luche / IPA/Riccardo Dalle Luche

A Renault Forma-1-es csapatának vezetője, akinek vagyonát 150 millió dollárra becsülik, a jelek szerint mostanában elhanyagolta magát, és sokkal inkább az apjának, mintsem a férjének nézhették 35 éves neje, Elisabetta Gregoraci mellett. A szicíliai vakációra velük tartott 4 éves fiuk, Falco is.

Zimány Linda megszólalt: "Nem hancúrozok a pókermilliomossal, más magánéleti vonalon vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20150508-zimany-linda-megszolalt-allitja-nincs-semmi-kozte-es-a-pokermillimos-dan-bilzerian-kozott.htmlNagy port kavart az elmúlt napokban a fotó, amelyen Zimány Linda - több lány társaságában Dan Bilzerian társaságában pózol. Még az a kérdés is felmerült, vajon a magyar modellt láthatjuk-e a képen. TV + Sztárok--Segítség, nyaral a család!http://www.life.hu/csalad/20150804-nyaral-a-csalad-praktikus-tanacsok-hogy-jol-teljen-a-csaladi-nyaralas-mindenki-szamara.htmlEgy korábbi cikkünkben azt már kiveséztük, hogy mi mindenre kell felkészülniük a szülőknek, ha aprócska, pár hónapos babájukkal vágnak neki a nyaralásnak. Most pedig jöjjenek a nagyobbacska gyerkőcök, és a família többi tagja is: lássuk, milyen a tökéletes családi nyaralás!CsaládThinkstockLewis Hamilton mióta ilyen igénytelen?http://www.life.hu/trend/20150803-lewis-hamilton-forma-1-es-pilota-honaljszort-es-elbenazott-fonatokat-villantott-instagramon.htmlHónaljpamacsot és elbénázott fonatokat villantott a Forma-1-es pilóta.Trend--Nyaralási kisokos: az orvosi táska alapkellékeihttp://www.life.hu/drlife/20150804-kisokos-nyaralas-gyogyszer-elsosegely.htmlNem kizárólag a nyaralás alkalmával, de a hétköznapokon is jól jöhet egy mindennel ellátott elsősegélycsomag. Hozzátesszük azonban, hogy az utazáskor csak a legfontosabbakat, illetve mindenből a legkisebbet érdemes magunkkal vinni, hogy semmilyen váratlan baleset ne ronthassa el az önfeledt, nyugodt pihenést. A Life.hu összegyűjtötte, hogy miből is kell(ene) állnia egy szakszerű, praktikus, utazási elsősegélycsomagnak. Dr. LifeThinkstockTitokzatos multimilliomos támogatja Katalint és Vilmost?http://www.life.hu/csalad/20150626-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-multimilliomos-tamogatoja-karoly-herceg.htmlDrága dizájnerdarabok, világkörüli utak, lakásfelújítás és a többi - de vajon honnan futja minderre Katalin hercegnének és Vilmosnak abból a bevételből, amelyet nemrég maga a Clarence House adott közre?Család--8 milliárd forint értékű Picasso-festményt foglaltak lehttp://www.life.hu/news/20150804-8-milliard-forint-erteku-picasso-festmenyt-foglaltak-le.htmlEgy legalább 25 millió euró (közel 8 milliárd forint) értékűre becsült, Spanyolországból illegálisan kivitt Picasso-festményt foglaltak le egy Korzika partjainál horgonyzó hajón - jelentette be kedden a francia vámhivatal.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.