Brutális izomzata van a magyar Schwarzeneggernek

Forrás: Facebook / Molnár Péter -
izomzat Schwarzenegger Molnár Péter testépítő verseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Péter amatőr testépítő világbajnok a hétvégén profi versenyen vesz részt Hongkongban. A 33 éves sportoló elképesztő formában van.

Péterről azt tartják, hogy ő a Schwarzenegger-féle retró testépítés egyik legkiemelkedőbb hagyományőrzője az amatőrök között - írja az Origo.

Forrás: Facebook / Molnár Péter

„Szurkoljatok a szerelmemnek, két nap múlva profi versenyen vesz részt Hongkongban. Én nagyon bízom benne, szerintem élete egyik legjobb formájában van” – írta Molnár Péterről a Facebookon Lengyel Vivien, aki fitmodell kategóriában amatőr világbajnok a WBPF nevű szervezetnél.

A fitness.reblog.hu a következőket írja róla: „Annak ellenére, hogy Molnár Péter még csak 31 éves múlt, igazi legendának számít. Egyfelől Peti a világ egyik legjobb pózolója (testépítésben így hívják a szabadgyakorlatot). A kűrjében a művészi elemek, a showelemek és az előadás közben a tökéletes testrészek és izmok prezentálása is remekül elegyedik. Másfelől Molnár Petinek van a bodysok között talán a világon a legkisebb dereka. Szinte valószínűtlenül vékony a dereka, mint a japán mangarajzok alakjaié.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.