Elképesztő! Így néz ki Jessica Biel 4 hónappal a szülése után

terhesség fogyás szülés karcsúság Justin Timberlake Jessica Biel gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyoma sincs már a terhesség alatt magára szedett kilóknak: Justin Timberlake felesége néhány hónap alatt újra csúcsformában van!

Áprilisban született meg Jessica Biel és Justin Timberlake első gyermeke, aki a különleges Silas Randall nevet kapta. A színésznő, akinek szeme fényére a hírek szerint két meleg férfi vigyáz, 4 hónappal szülése után máris a régi: Jessicát West Hollywoodban kapták lencsevégre csütörtökön, amint az edzőteremből sietett haza - a képekért kattints ide!

Forrás: AFP/Mike Coppola

A színésznő híresen imád sportolni, terhessége előtt is rengeteg kardióedzést végzett, különösen ugró-, szökellő- és erősítő gyakorlatokat szerette. Ezek a lábak pedig magukért beszélnek!

Így nyerd vissza az alakod gyorsan és tartósan szülés után!

A várandósság és a szülés után akaratlanul is megváltozik a testünk. Visszaszerezni a régi alakot egyébként sem egyszerű, pláne nem gyorsan. De szerencsére nem lehetetlen! A Life.hu cikkében megismerhetsz néhány kíméletes, mégis hatékony módszert, amelyek segítenek, hogy anyukaként is bomba formában lehess.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.