Így fest bikiniben Csobot Adél

Forrás: Facebook / Csobot Adél -
Csobot Adél szexi tenger Istenes Bence test bikini nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szuperszexi Csobot Adél és a korral egyre sármosabb Istenes Bence együtt nyaralnak. A szerelmespár azt is megmutatja, hogyan.

Adél és Bence fürdőruhában szereti egymást egy álomszép tengerparton és erről egy fotót is megosztottak rajongóikkal Adél közösségi oldalán. A Life.hu sztárszerzője szuperdögös, ám a tinilányok bálványa, Istenes Bence is kirobbanó formában van.

Csobot Adél, Istenes Bence Forrás: Facebook / Csobot Adél

Rubint Réka tangában futott le 10 kilométert - Fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150820-rubint-reka-tangaban-futott-le-10-kilometert-foto.htmlBrutáldögös fotót posztolt Rubint Réka közösségi oldalára. Nemcsak azért esett le az állunk, mert Réka jól néz ki, hanem azért is, mert már korán reggel lefutott 10 kilométert. És mindezt tangában.Ez Zsír!OrigoHárom fotó, ami bizonyítja: Osvárt Andrea a legszexisebb magyar nőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150812-osvart-andrea-szexi-bikinis-fotokat-posztolt-az-instagramjara.htmlOsvárt Andrea, aki nemrégiben jelentette be, hogy rátalált a szerelem, ezúttal szuperdögös alakját mutatta meg Instagramján nekünk. Ez Zsír!OrigoDurván jó pasi lett Gönczi Gáborhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150808-durvan-jo-pasi-lett-gonczi-gabor-az-rtl-klub-musorvezetoje-lefogyott.htmlLátványosan lefogyott, szakállat növesztett. És a nyári barnaság sem áll éppen rosszul Gönczi Gábornak.Ez Zsír!OrigoBrutális hasat és dögös dekoltázst villantott Dukai Reginahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150711-brutalis-hasat-villantott-dukai-regina-edzes-utan-kockas.htmlDukai Regina sokszor megmutatta már nekünk tökéletes testét. Ezúttal sincs ez másképp.Ez Zsír!OrigoFormás popsik, tónusos combok - így edzenek a szépségkirálynő-jelöltekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150603-vajna-timi-szepsegkiralyno-jeloltjeit-katus-attila-edzi.htmlA Miss Universe szépségverseny résztvevői kőkeményen edzenek, hogy a lehető legjobb formájukat hozzák a június 6-ai versenyen. Ezúttal bepillantottunk a kulisszák mögé, és megmutatjuk, Katus Attila hogyan készíti fel őket. Miss Sport akcióban.Ez Zsír!OrigoTökéletes feneket villantott Voksán Virág - az idilli környezet csak ráadáshttp://www.life.hu/ez-zsir/20150428-tokeletes-feneket-villantott-voksan-virag-az-idilli-floridai-kornyezet-csak-raadas.htmlElőfordult már korábban is, hogy megcsodáltuk Voksán Virág fenekét (vagy éppen hatalmas dekoltázsát), amit a kőkemény és rendszeres edzéseknek és az egészséges étrendjének köszönhet. Ezúttal azonban nem csak a tökéletes idomokra fókuszálhatunk. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.