Molnár Anikó: „Az anorexiától egy hajszálvékony mezsgye választott el"

Nagy Ő fogyás Molnár Anikó hízás anorexia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját bevallása szerint, az egykori Nagy Ő állandó testképzavarral küzd és volt, hogy a fogyás végső határait súrolta.

Anikó, a Nagy Ő forgatása idején kifejezetten csontos volt, és csak egy hajszál választotta el az anorexiától, akkoriban mégis kövérnek látta magát.

„Mikor cérnavékony voltam, akkor is mindig azt mondtam a stylistnak, hogy dagadt vagyok. Amikor megkaptam tőle a ruháimat, azt hittem rám sem fognak jönni és mégis simán felhúztam őket. Szerintem abban az időben, az anorexiától egy vékony határ választott el" - mesélte Joshi Bharatnak Anikó.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/zseda-az-ez-zsirban-nkwGXVIUM8OXoqke
Photoshoppal szedték le ismert plus size lányokról a kilókat, hogy fogyásra ösztönözzék őkethttp://www.life.hu/ez-zsir/20150825-photoshoppal-szedtek-le-ismert-plus-size-lanyokrol-a-kilokat-hogy-fogyasra-osztonozzek-oket.htmlSokak számára a photoshop testesíti meg a mai szépségideált. Ezt közvetíti az a csoport is, amely ismert plus size lányokról retusálta le a pluszkilókat, hogy fogyásra ösztönözze őket.Ez Zsír!OrigoHihetetlenül lefogyott a sztárszakács! Jamie Oliver elárulta, mi a titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150825-jamie-oliver-brit-sztarszakacs-elarulta-hogyan-fogyott-le.htmlNehéz nemet mondani, ha egész nap ínycsiklandozó finomságok között dolgozik az ember, ráadásul még túlságosan is elfoglalt az egészséges életmód betartásához. Jamie Oliver elárulta, ennek ellenére mégis hogyan sikerült ledobnia magáról pluszkilóit.Ez Zsír!OrigoHosszú Katinka újra edzésbe lendülthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150825-hosszu-katinka-vilagbajnok-uszono-edzesbe-lendult-es-nyujtas-kozben-fotot-posztolt.htmlVilágbajnok úszónőnk egy percet sem pihen, és még álmosan is nyújtógyakorlatokat végez.Ez Zsír!--"A hozzád hasonlóak nem kérdeznek majd..." - Sarka Kata tömegeket mozdít!http://www.life.hu/ez-zsir/20150824-sarka-kata-kiposztolt-egy-csinos-fotot-es-motivaloszoveggel-mozdit-meg-tomegeket.htmlA Life.hu gyönyörű sztárszerzője ma sem hagyta üzenet és fotó nélkül a rajongóit. Egy csodás fényképet és elgondolkodtató sorokat osztott meg.Ez Zsír!--Csodás vasárnapot! Egyszerre két tökéletes popsit posztolt Gigi Hadidhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150823-gigi-hadid-modell-es-baratnoje-igazan-elonyos-fotot-tettek-kozze.htmlGigi Hadid modell, és barátnője igazán előnyös fotót tettek közzé magukról a híresség Instagram oldalán.Ez Zsír!--Kész, eldőlt: a 46 éves Jennifer Lopeznek vannak a legjobb lábaihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150818-jennifer-lopez-enekesnonek-vannak-a-legjobb-labai.htmlAmikor azt gondolnánk, nem tudjuk hová fokozni Jennifer Lopez szépségét, akkor a díva felhúz egy extrarövid ruhácskát, mi pedig a földről igyekszünk összeszedni az állunkat.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.