Mellőzve érezte magát, ezért csúcsformába lendült Csomor Csilla

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv -
Barátok közt Csomor Csilla bikini edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hűha! Csomor Csilla tényleg csúcsformába került. Fürdőruhában mutatta meg magát.

Azt mesélte a színésznő, hogy az elmúlt három év nyomot hagyott rajta, főleg a mellőzöttség érzése miatt. Hogy testileg-lelkileg jobban érezze magát, életmódváltásba kezdett, edz, és tudatosan étkezik, aminek eredményét nemrég bikinis fotókon mutatta meg.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön SARKA KATÁVAL!

Katie Holmes sosem volt még ilyen lepukkant - Rá sem ismernihttp://www.life.hu/trend/20150826-katie-holmes-nagyon-lepukkant-legujabb-filmje-forgatasan.htmlSzinte alig lehet felismerni a szexi színésznőt, aki elég nyúzottan állt a kamerák elé. Trend--Upsz! Katie Holmes mellbimbói kiszúrják a szemünkethttp://www.life.hu/trend/20150825-katie-holmes-elfelejtett-melltartot-venni-amikor-kislanyaval-surival-indult-setalni.htmlKatie Holmes-t legutóbb fogak nélkül láthattuk, ezúttal pedig égnek meredő mellbimbókkal indult útjára lányával az oldalán. Trend--Ejha! Alig takarja valami Cara Delevingne testéthttp://www.life.hu/trend/20150825-cara-delevingne-modell-testet-alig-takarja-valami-a-szepsegkampany-fotoin.htmlEgy nagy szépségkampány arca lett a modell, és milyen jó, hogy őt választották – csodálatosan fest a plakátokon.Trend--Palvin Barbara felrobbantotta az internetet - Cuki fotó a sztármodellről!http://www.life.hu/trend/20150825-palvin-barbi-fotojatol-kiakadt-a-cukisagmero.htmlMindig örömmel nézzük meg a Barbi által feltöltött fotókat, és most sem kellett csalódnunk a látványban. Kiakadt a cukiságmérő!Trend--Taníts minket, Blake Lively! Stílusleckék a szülinapos színésznőtőlhttp://www.life.hu/trend/20150824-blake-lively-szineszno-szulinapos-igy-valtozott-a-stilusa.htmlVitathatatlanul Blake Lively Hollywood egyik legstílusosabb csillaga, és ezen még az anyaság sem változtatott. Neki tényleg a kisujjában van a divat, sőt mit több, stylistra sincs szüksége ahhoz, hogy ÍGY nézzen ki. De jó tudni, hogy a saját stílusának keresése közben ő is követett el néhány bakit - ezeket meg is mutatjuk, és azt is, mit érdemes tanulni Ryan Reynolds gyönyörű feleségétől!TrendAFPTeljesen átalakult Gáspár Evelin külseje: Íme az előtte-utána fotó!http://www.life.hu/trend/20150824-gaspar-evelin-kulseje-teljesen-atalakult-ime-az-elotte-utana-foto.htmlGáspár Győző nagyobbik lánya igazán jó izléssel választja ki kiegészítőit. Luxusautói, ruhái és ékszerei elsőosztályúak, így persze nem meglepő, hogy a külsejére is nagy gondot fordít. Most épp fruzuráját építette újjá.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.