„Az alak nem egy trend” - vallja a plus size modell, Ashley Graham

Forrás: addictionelle.com -
fehérnemű modell elítélés hivatás Ashley Graham plus size
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ashley Graham, egyik kedvenc plus size modellünk hivatásának érzi, hogy megszerettesse testüket a hozzá hasonló alakú nőkkel.

Egyébként pedig mindenről van véleménye a modellnek, aki legutóbb egy fogyitabletta reklámján akadt ki. A szürke ötven árnyalatából inspirálódó fehérneműmodell most arról is kifejtette a véleményét, hogy nem szereti a plus size elnevezést: „Azt szeretném, ha nem plus size modellnek neveznének, hanem csak modellnek. Ez is csak egy kategória, egy címke, amivel feruháznak. Az ember viszont ezeken túl van.”

Forrás: addictionelle.com

„Az alak nem egy trend. Mindenféle alakú nőnek biztosítani kell, hogy szépen felöltözhessen. Legyen szó fehérneműről, vagy bármilyen másik ruháról” - mondta a modell.

Történelmi pillanat: plus-size modell szerepel az ikonikus magazin kampányában


A szexi idomokkal megáldott Ashley Graham egy szál bikiniben flangál három kockás testű pasi előtt, akik a Sports Illustrated legújabb kampányvideójában majd' megvesznek a plus-size modellért. Ilyenre még sosem volt példa a magazin életében. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Megszállottan edzel? Rettegsz a hízástól? Vigyázz, mert rossz úton jársz!http://www.life.hu/ez-zsir/20150825-celia-learmonth-anglia-egyik-legnepszerubb-fitnesz-bloggere-tulzasba-vitte-az-edzest.htmlFitt, energikus test, jó közérzet – sok más mellett ezek is a rendszeres testmozgás következményei. Ám, ahogy mindenben, az edzésben és az életmódban is fontos a mértékletesség. Celia Learmonthnak, Anglia egyik legnépszerűbb fitneszbloggerének több tízezer követője van az Instagramon, ám nemrégiben bevallotta, étkezési rendellenességgel küzd, és egy klinikán próbál segítséget kapni problémájára. Az ő történetéből tényleg érdemes tanulni. Ez Zsír!ThinkstockMolnár Anikó: „Az anorexiától egy hajszálvékony mezsgye választott el"http://www.life.hu/ez-zsir/20150825-molnar-aniko-egykori-nagy-o-bevallotta-hogy-az-anorexiahoz-igen-kozel-allt-egy-idoben.htmlSaját bevallása szerint, az egykori Nagy Ő állandó testképzavarral küzd és volt, hogy a fogyás végső határait súrolta.Ez Zsír!--Így fest bikiniben Csobot Adél http://www.life.hu/ez-zsir/20150825-csobot-adel-es-istenes-bence-nyaralnak-bikiniben-olelik-egymast-a-tengerparton.htmlA szuperszexi Csobot Adél és a korral egyre sármosabb Istenes Bence együtt nyaralnak. A szerelmespár azt is megmutatja, hogyan.Ez Zsír!OrigoHosszú Katinka újra edzésbe lendülthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150825-hosszu-katinka-vilagbajnok-uszono-edzesbe-lendult-es-nyujtas-kozben-fotot-posztolt.htmlVilágbajnok úszónőnk egy percet sem pihen, és még álmosan is nyújtógyakorlatokat végez.Ez Zsír!--"A hozzád hasonlóak nem kérdeznek majd..." - Sarka Kata tömegeket mozdít!http://www.life.hu/ez-zsir/20150824-sarka-kata-kiposztolt-egy-csinos-fotot-es-motivaloszoveggel-mozdit-meg-tomegeket.htmlA Life.hu gyönyörű sztárszerzője ma sem hagyta üzenet és fotó nélkül a rajongóit. Egy csodás fényképet és elgondolkodtató sorokat osztott meg.Ez Zsír!--Ez már bikinitest! Izmos hasat villantott Katalin hercegné húgahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150824-pippa-middleton-katalin-hercegne-huga-elkepeszto-bikinialakot-villantott-a-nyaralasa-alatt.htmlAzt már ruhában is sejteni lehetett, hogy Pippa Middleton igazi bombaalakkal bír. A brit hercegnő 31 éves húgát nyaralása alatt kapták lencsevégre egy szál fürdőruhában.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.